ИЗВЪНРЕДНО! Алена прогнозира: Ноември е тежък за Цачева! Ето от какво зависи победата й на изборите

0
1671

Слава Богу, че излизаме от агресивния период на планетата Марс. Сега сме в годината на Слънцето. Ще имаме възможност много пъти да виждаме дъгата и да реализираме мечтите си. Това каза астрологът Алена в ефира на Би Ти Ви.

На 28-и януари влизаме в Годината на петела по Китайския хороскоп. По думите на астроложката войната на президентските избори ще е между Цачева и Радев. „Вибрациите на Радев са много добри в деня на изборите. Интересно е, че съвпаденията между Цецка Цачева и Пламен Манушев са необичайно много. Те не трябва да прибързват и да преосмислят внимателно действията си. Ноември е тежък месец за тях. На балотажа всичко зависи от това дали ГЕРБ ще продължи да се опъва на дадената подкрепа от ДОСТ“, заяви Алена.

„От начина на управление на държавата и противопоставянето на статуквото зависи бъдещето на държавата в следващите 10 години“, предупреди Алена. Тя каза и кога ще е последният опасен период през 2016 г. „От 19 декември до 8 януари е последният ретрограден Меркурий, но тогава са празници и хората да не се притесняват“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук