Информация за показния разстрел на Станка Марангозова

0
2823

Официално бе съобщено, че тя е намерена в личния ѝ автомобил, марка Пежо

Намерената мъртва е Станка Марангозова. Това е официално потвърдено от МВР, съобщава bTV. Тялото ѝ е намерено в личния ѝ автомобил, марка „Пежо“. По непотвърдена информация колата е вдигнат още снощи.

Както БЛИЦ писа т​​​​​​Тялото на жената беше открито в автомобила ѝ от мъжа, с когото живее на семейни начала. Установено е, че е била с огнестрелна рана. Името ѝ се свързва Според официалната информация огнестрелната рана е в областта на главата.

Според официалната информация огнестрелната рана е в областта на главата. След 8 часа се очаква втори оглед.

Разследващите работят по две версии – убийство или самоубийство. Преди години тя е била обвинена във финансови измами, а през 2011 година е била арестувана от ДАНС за пране на пари.

На 16-ти септември 2013 година 40-годишната тогава Марангозова влиза в полeзрението на медиите с това, че се барикадира в мезонет на ул. „Ангел Каралийчев” 1. Отвън е имало частен съдебен изпълнител с нови собственици на апартамента.

По-късно Марангозова се отказва от блокадата и напуска доброволно апартамента. По това време тя е била и под домашен арест, заради вече започнало разследване на ДАНС, което е започнало през 2011 година за мошеничество и пране на пари.

Месец след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова разказва за единия от многото си конфликти, съобщава Нова телевизия. По думите й тя е била измамена от Иво Масларов, който е син на бившия социален министър Емилия Масларова.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук