Камелия пародира Криско от сцената: Хайде покажете как се барате!

0
828

Фолк звездата Камелия за пореден път засвидетелства, че провокацията май я няма за нищо. По време на участието си в „Биад“, изпълнителката неочаквано се заигра с колегата си от рап сцената Криско и най-големия му хит „Видимо доволни“.

Докато редуваше своите хитове, изведнъж блондинката започна да се шегува с хип-хоп изпълнителя.

„Хайде, покажете как се барате?! Нали така го прави Криско…“, призова от микрофона сексапилната фолк дива. Публиката прие репликата й на шега, но дали певицата не искаше по-скоро да осмее рапъра?

Извън бъзиците, опфолк фурията спретна истински купон. Тя беше пременена в кокетна мулти-цветна рокля с дължина над коляното, която още по-добре изтъкваше стройната й фигура. Мощни овации събра и оркестъра спечелил „България търси талант“ „Виво Монтана“, с който певицата движи по участията си вече втора година.

Изявата й не мина и без любимия на Камелия – Цветин, като той се грижеше за озвучаването на лайва.

За финал изпълнителката на „Огън момиче“ призова феновете си да се забавляват по най-добрия начин, да правят любов, секс и да се чувстват свободни. Тя резентира и новото си парче „Минута живот“, чийто видеоклип от няколко дни предизвиква редица коментари заради провокативния си сюжет. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук