Кирил Добрев дал гласа си за силна и единна БСП

0

Кандидатът за лидер на партията имал информация за нередности

Кирил Добрев гласува във вътрешните избори на БСП за председател на партията. Той е другият основен кандидат за лидер на левицата, освен Корнелия Нинова. Другите кандидати са Красимир Янков и Валери Жаблянов. Отказ за участие направи Георги Тодоров.

Кирил Добрев каза пред журналисти, че е гласувал за силна и единна БСП. „Гласувах за този, който може да направи БСП отново победител. Така, че хиляди, милиони да се гордеят с нея“, допълни той.

Добрев остана лаконичен относно неясния брой на членовете на левицата, които имат право на глас.

„Прилича ми малко като в казармата, където получавах заповеди да копая от оградата до обед. В случая, ние гласуваме от сутринта, докато изберем председател. Надявам се всички социалисти да са във форма“, добави социалистът, цитиран от bTV.

Кандидатът за лидерския пост уточни, че се е объркал кой е останал в битката за председателското място и кой се е оттеглил. „Има доста сигнали от сутринта, моят екип ги обобщава. Изпратили сме доста сигнали. Имаме рекордьори, които за 22 минути са гласували 30 души. Това са някакви гении, които за около 40 секунди е попълнил ЕГН-то си и е гласувал“, коментира Добрев.

По думите му мобилната секция във Варна трябва да обиколи 419 адреса, според него това е за Рекордите на Гинес. Той пожела успех на колегите си и призова социалистите да бъдат активни.

Елка Василева

dnes.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.