Кметът на Белица си спази обещанието и си назначи заместник християнин

0
1089

Кметът на община Белица Радослав Ревански от ДПС удържа на думата си и назначи християнин за втори свой заместник. Красимира Мавродиева, която е от града, ще отговаря за социалните дейности в общинска администрация. Дамата 18 години е работила като експерт в Бюрото по труда в Разлог. Майка е на единственият български инженер във Формула 1 – Цветелина Мавродиева.

„Нашата община е бедна и ми трябваше такъв професионалист като нея, за да се развиваме в посока на предоставяне на повече и по-добри социални услуги за населението. Тя е християнка, не е партийно ангажирана“, заяви градоначалникът на Белица. Ревански допълни екипа от свои заместници с още една дама – Иглика Аврамова. Тя досега е била директор на дирекция „Обща администрация“. Дългогодишен специалист в общината.

„Благодарение на нея е имало финансова дисциплина. Затова заслужи моето доверие. Сега остава двете нови мои заместнички да го оправдаят“, коментира кметът на Белица.

Още през ноември миналата година, дни след избирането му за управник, Ревански назначи 42-годишния Сабит Гагъм за заместник-кмет по хуманитарните дейности. Той е на работа в общината от 1999 година, преди това е бил учител.

„Най-важното в първите ми 100 дни като кмет е, че спасихме няколко проекта от първия програмен период на обща стойност 24 милиона лева. В момента готвим няколко проекта по Трансгранично сътрудничество с Гърция, с други пет проекта по ТГС с Македония вече сме кандидатствали“, допълни Радослав Ревански.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук