КОЯ е Анита Мейзер? „ЧЕРНАТА ВДОВИЦА“ се забърка в куп СКАНДАЛИ (СНИМКИ+ВИДЕО 18+)

0
1919

Коя е Анита Мейзер? Името й нашумя покрай участието й в конкурса Мисис Свят 2014 в Мериленд, на който тя представи България. Нейният избор беше, меко казано, изненадващ. Така и никой не разбра как тя се озова на световния форум, а външният й вид седмици наред беше сред най-обсъжданите теми в интернет. Оттогава досега тя се е забъркала в не един и два скандала, а негативните реакции по свой адрес тя обяснява единствено със злоба и завист. Очевидно, самочувствие не й липсва.

Основното достойнство на Анита Мейзер е силиконът й. Тя има най-големия силиконов бюст у нас – с цели 14 см по-голям от този на самата Памела Андерсън. Дамата е напомпала 2 по 750 кубика в гърдите си.

Твърди, че самият Майк Тайсън й е предлагал 10 000 долара за една нощ с нея, но тя не приела офертата и трудно се измъкнала от лапите на боксьора на едно плейбой парти.

Преди да се върне в България, Мейзер живее в Лас Вегас с втория си съпруг, вече покойният Николай Димов. Първият й мъж умира през 2008 г. от сърдечен удар. От първия й брак е дъщеря й Джули.

Не е ясно с какво точно се е издържала във Вегас, но поддържа бизнес партньорство с Киро Скалата. С него обаче ту се карат, ту се сдобряват, водени от своите лични бизнес интереси. Говори се, че партньорството им излиза извън рамките на бизнес отношенията и именно той е впрегнал всичките си връзки, за да я уреди за участие в конкурса.

След скандала с участието й на Мисис Свят, Мейзер за кратко заминава за Коста Рика, където се опитва да завърти бизнес с бъгита. В България се занимава с недвижими имоти, неин е и блокът, в който живее в момента и където е срещнал злощастния си край вторият й съпруг,

През 2012 г. съпругът й Николай Димов я обявява за издирване, след като следите й се губят за няколко седмици. В крайна сметка се обажда от Италия, като твърди, че е на Апенините, тъй като дъщеря й е застрашена от отвличане. За евентуален похитител Анита Мейзер посочва именно бизнес партньора си Киро Скалата. За последно сексбомбата твърди, че Киро й е повече от брат и не би позволила някой да каже лоша дума за него.

В България Анита продължава с изцепките. Влиза за малко в Биг Брадър срещу сумата от 15 000 лв. Освен това претендира, че има право да организира в България „Мисис Свят“, което не отговаря на истината.

Ето как коментира Марияна Маринова, носителка на титлата Мисис България 2007, изказванията на Анита Мейзер, че е носителка на титлата „Мисис България“ и твърденията й, че има право да организира „Мисис Свят“ в България:217-1861

– Аз съм носител на титлата Мисис България, коя е Анита Мейзер? Не я познавам не искам да оценявам нито красотата и нито капацитета и , но тя не е Мисис България! От 2007г. , когато спечелих Мисис България не помня това име да е участвало в конкурса а аз съм години наред не само носителка на короната но и част от организацията ! Уважавам мнението на Меги Савова да не се конфронтира с въпросното лице. Но ми писна, че трябва да обяснявам на хората , че тя не е Мисис България. Аз работя това – да организирам конкурси. От години съм част от световните централи на международни конкурси! Работя означава – плащат ми , а не си плащам аз за да присъствам по форуми! И ми писна да слушам врели-некипели, за това каква сериозна дейност извършва въпросната госпожа за един международен конкурс! Това да си платиш таксата да участваш в един от хилядите конкурси за красота по света не те прави Мисис България! И ако някой се интересува как са я допуснали и защо нея, нека се обърне към централата на световния конкурс не да питат нас! На мен Анита ми е приятна, дори симпатична и по някакъв начин ми напомня образа на Митьо Пищова , но ми се иска да стане ясно че не е Мисис България , както не е и единствената Българка на световен конкурс, защото ние изпращаме всяка година по 4 момичета, които представят България достойно! Аз пътувам по 4-5 пъти в годината и съм жури на два от най престижните конкурси по света! Две години подред съм работила за Мисис Венецуела и съм била жури на този конкурс и това до ден днешен е моя работа! Няма какво друго да кажа по въпроса“, отсича Мариана Маринова.

Мейзер не се свени да снима и показва позавяхналите си прелести./bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук