Мейзер вече осъзнала, че е нанесла „средна телесна повреда“ на любимия си Николай, ето какво разказва за него

0
1641

На живо сме като куче и котка, а той ме нарича „дива котка”, казва Анита за своя любим Николай в интервю за „На кафе” през юни. Ние сме като два остри камъка, но нещата вече се понаместват, заяви тя тогава.Миската призна, че в началото имали много бурна любов. Запознали се по фейсбук и скайп, като той много я ухажвал. Оказа се, че виртуално ухажването му се получава по-добре, отколкото на живо, твърди тя.

Анита е на 50 години, 10 години е по-голяма от него. Той разбра за годините ми, когато подписвахме брак на Хавай и ме попита: „Ти шегуваш ли се”. Когато говори за жени на моята възраст, казва „една дърта, а ти нямаш нищо общо с тях”.

Задържането й от 24 часа е удължено на 72 часа, като й е повдигнато обвинение. То е за причиняване на смърт по непредпазливост в резултат на умишлено нанасяне на средна телесна повреда.

Тя е съзнавала, че му причинява средна телесна повреда, но е била непредпазлива в това си деяние. Причината за смъртта ще стане ясна след завършване на съдебно-медицинската експертиза. Към момента няма събрани доказателства, че има умисъл.

Вероятно утре ще бъде внесено искането за задържане под стража, съобщиха от прокуратурата.

Тя е много добър човек и не би причинила зло на никого. Тя е заобиколена от много хора, които я използват, но тя не се сърдеше. Това заяви приятелката на Анита – журналистката Патриция Кирилова. Ако е имало ревност, то е било от негова страна, а не от нейна. Много добре се разбираха, допълни Кирилова. По думите й е абсолютно допустимо Николай да е взимал анаболи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук