домТопЛъжци в акция! Христанов и Даскалов пак въртят старата плоча, че ги...

Лъжци в акция! Христанов и Даскалов пак въртят старата плоча, че ги заплашват от “Капитана”. МВР и прокуратурата не потвърждават

Шефът на БАБХ Христо Даскалов и зам.-министърът на земеделието Иван Христанов пак завъртяха старата плоча, че получават заплахи заради “Капитан Андреево”.

Този път двамата дадоха специална пресконференция, за да кажат, че трима инспектори не са отишли на работа през последните 4 дни, защото били заплашвани.”Пуснаха си болнични. Имаме сигнали, че те са били заплашвани да не дойдат на работа“, заяви Христанов.

 

Твърденията им идват, след като служители на МЗХ съобщиха, че одита от ЕК, който се провежда на граничния пункт, е доказал, че в момента има тотален хаос във фитосанитарния контрол.

 

До момента няма данни МВР и прокуратурата да са доказали твърденията на Даскалов и  Христанов за заплахи от какъвто и да е род. Шефът на закритата лаборатория “Евролаб”  Васил Димитров дори настоя от службите и държавното обвинение да извършат проверка на твърденията на двамата управляващи за натиск и заплахи. Такива обаче не се потвърдиха.

 

Така за пореден път управляващите “увисват” във въздуха, след като тезите им остават недоказани. Потвърждават се и съмненията за умишлена атака към въпросната лаборатория, още повече, че от месеци дейността й е прекратена и няма абсолютно никакво влияние на браздата.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments

Диана Тодорова on 7 древни супер храни
Не си ти когато си женен on Сензация! Цветан Василев се развежда?