Лъсна скандалната причина защо 25 г. младеж си отряза половите органи в Кърджалийско ВИДЕО 18+

0
48

Заради тежкия кръвоизлив самокастриралият се беше настанен в интензивното отделение на кърджалийската болница

25-годишният мъж, който се самокастрира, имал угризения, че посегнал на момиче. „Посегнал е, но добре, че не е стигнал до крайности. Затова е решил да не бъде пълноценен мъж до края на живота си“, разкрива съселянин на младия мъж, който си отряза половите органи пред джамията в Бенковски, цитиран от 24rodopi.com.

Той е посетил храма в късния следобед в неделя. Пред присъстващите там, предимно възрастни хора, казал няколко пъти, че е много грешен. След това излязъл навън, съблякъл се чисто гол и обиколил центъра на селото.

„Влезе в магазина, където си купи бръснарско ножче. Излизайки навън пак се насочи към джамията, седна и си отряза пениса и тестисите. Беше зловещо. После започна да ги кълца, сякаш искаше да е сигурен, че няма да му ги пришият обратно“, разказва очевидец.

Смразяващата случка е заснета от охранителни камери, монтирани в района. Записите са предадени на полицията.
Заради тежкия кръвоизлив самокастриралият се беше настанен в интензивното отделение на кърджалийската болница.

„Много добро момче, не знаем какво му е станало. Работеше в Германия заедно с баща си, в строителството. Идваха си на село постоянно. Как така се случи? Преди месеци бе на лечение в Психиатрията“, разказаха жители на населено място в микрорайон Бенковски след ужасяващата случка.

Близките му решили да продължат лечението му в турска специализирана клиника.

https://youtu.be/UqbwpAW7pXg

Автор: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук