Маги Желязкова: С приятеля ми Жоро мислим за сватба

0
1116

Тв водещата Маги Желязкова споделя в интервю за списание LOVE style, че с приятеля й Жоро са говорили за брак и тя иска да носи неговата фамилия и да е Сидерова. Красавицата разкрива и дали иска да му роди дете. „Не че не съм готова, но смятам, че съм на възраст, в която искам да си живеем живота с любимия ми и да пътуваме повече по света. А и нашите деца вече са големи, приятели са и се надявам да им дадем цялата обич. Жоро се разбира перфектно със сина ми”, разказва Маги.

Интересното е, че Жоро и бившият й съпруг са родени на една и съща дата. Според Желязкова те си приличат, защото и двамата са работохолици и семейството, домът и децата означават всичко за тях. „Ние гледаме в една посока и се чувстваме спокойни в нашата връзка. Аз самата съм пораснала и не допускам стари грешки. Преди бях по-дива и имах желание за повече власт над мъжа до мен, а сега съм смирена и кротка”, категорична е тв водещата.

Тя споделя, че ще е щастлива, ако работи отново в телевизия. Прави й се късно вечерно предаване, в което да се водят интимни разговори. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук