МАРИЯ ГАБРИЕЛ: СИЛНО СЪМ ОБЕЗПОКОЕНА ОТ ВОЕННИЯТ ДЕСАНТ НА РУСИЯ НА АПЕНИНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ

5
19821

Мария Габриел коментира случващото се в Италия като преврат в сърцето на Европа, преврат който се извършва от вероломна Русия, която за пореден път в историята под предлог, че ще помага – завладява територии.

Недопустимо е това което се случва в Италия да се свалят флаговете на ЕС и на тяхно място да се веят знамената на Русия, Куба и Китай, това е престъпление за което в ЕС вече сме се сезирали и обмисляме мерки как да отговорим на тази агресия, военна агресия, която се случва на Апенинският полуостров.

В Брюксел вече се обмислят още санкции срещу Русия, заради тази им вероломна атака в сърцето на съюза и поздравяваме Полша за твърдата им позиция относно десанта към Италия.

/manimanibg.blogspot.com

5 КОМЕНТАРИ

  1. а защо не им помогна обединената силна Европа ? и знамената до колкото виждам изхвърлиха Италянците ! по добре Европейските лидери измамници и диктатори да се замислят над това!

  2. Г-н Горанов,щом като знаете финансовите възможности на всеки българин,въпреки,че това е БАНКОВА ТАЙНА,защо не публикувахте ,че г-н Васил БОЖКОВ НЕ Е ПЛАТИЛ 500,000 лева данъци или увеличихте заплатата на шефа на НАП,че е запазила ТАЙНАТА?Можем ли да мислим,че въпросът с Васил Божков е е балон?????

  3. Тая чува ли се какво говори и кое е по-важно-човешкия живот или европейския съюз. Та той го няма никакъв от началото на пандемията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.