МАРИЯ ГАБРИЕЛ: СИЛНО СЪМ ОБЕЗПОКОЕНА ОТ ВОЕННИЯТ ДЕСАНТ НА РУСИЯ НА АПЕНИНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ

54
23772

Мария Габриел коментира случващото се в Италия като преврат в сърцето на Европа, преврат който се извършва от вероломна Русия, която за пореден път в историята под предлог, че ще помага – завладява територии.

Недопустимо е това което се случва в Италия да се свалят флаговете на ЕС и на тяхно място да се веят знамената на Русия, Куба и Китай, това е престъпление за което в ЕС вече сме се сезирали и обмисляме мерки как да отговорим на тази агресия, военна агресия, която се случва на Апенинският полуостров.

В Брюксел вече се обмислят още санкции срещу Русия, заради тази им вероломна атака в сърцето на съюза и поздравяваме Полша за твърдата им позиция относно десанта към Италия.

/News24sofia.eu

54 КОМЕНТАРИ

 1. а защо не им помогна обединената силна Европа ? и знамената до колкото виждам изхвърлиха Италянците ! по добре Европейските лидери измамници и диктатори да се замислят над това!

 2. Г-н Горанов,щом като знаете финансовите възможности на всеки българин,въпреки,че това е БАНКОВА ТАЙНА,защо не публикувахте ,че г-н Васил БОЖКОВ НЕ Е ПЛАТИЛ 500,000 лева данъци или увеличихте заплатата на шефа на НАП,че е запазила ТАЙНАТА?Можем ли да мислим,че въпросът с Васил Божков е е балон?????

 3. Тая чува ли се какво говори и кое е по-важно-човешкия живот или европейския съюз. Та той го няма никакъв от началото на пандемията.

 4. Безумно глупаво е да се определя помощта като инвазия.Ако хората свалят европейските знамена и веят Руски , Китайски и д-р значи че Европа не струва.

 5. Просто не е за вярване. Не е за нормално. Не е човешко. Не е човеколюбиво. Каква агресия? Какъв десант? Какво завладяване и какво вероломство сънувате, европейски чиновници и пишман

 6. Просто не е за вярване. Не е з нормално. Не е човешко. Не е човеколюбиво. Каква агресия? Какъв десант? Какво завладяване и какво вероломство сънувате, европейски чиновници и пишман Човеколюбци. Русия не е отишла тайно,вероломно и без знанието на Италианското правителство. А силно обезпокоената Габриел да се беше силно обезпокоила за стотиците жертви на вируса. И ако в резултат на действията на Русия се помогне да избягнат фаталния изход от пандемията дори само на 100 човека е за аплодисменти а не за ругаене. ПОЗОР ЗА ВАС .

 7. Много е права в случая. ПиАр кампания на низвегнатите диктатури. Путин да му мисли когато 500-те от 150 000 000 станат шестцифрено число, което е просто въпрос на време.

 8. А вие,какво направихте за Италия бе малоумници долни продажни.Гяури долни ще се вее рускто знаме ,ще се вее дано и тук дойде Путин и ви изхвърли голи и боси като нас,за да видите как живеем ние обикновените хора.

 9. Европейския съюз показа колко струва! -Гемания открадна от ротердам дарение на Китай за Италия.Полша и Чехословакия откраднаха дарения от Китай за бедстваща Италия,която погребва всеки ден 700-800 души.И това ако е достойна постъпка от тези държави! Аз,която съм в Италия, не видях никаква помощ от съюза! Мълчание и неадекватност!Нямахда се учудя,ако Италия е втората излязла от Евр.съюз

 10. С любов към РУСИЯ и тези които са готови да спасят света а тези некъдърници Български политици лизачи на СОРОС мястото им е на КЛАДАТА ,евала на Италянците изхфърлиха ненужните флагове,сега е наш ред да изххфърлим НАШИТЕ БОКЛУЦИ.

 11. Мен повече ме тревожи десанта на тъпаци в европарламента и тая мисирка е типичен окупатор. Жалко, че не е сама, като нея са десетки алчни и „умни“ парламентаристи, вият срещу страните реално подкрепящи Италия! Гадове!

 12. Тъпанари такива. Може би помощта към всеки човек изпаднал в нужда е вероломна атака. Това че хората си помагат е лошо според тази куха лейка. Просто трябва тази да се завре в земята. Италианците са разумни хора и сами определят кои са им помогнали и кои само лаят.

 13. Силно обезпокоена да ближат задница на американците десант знаеш ли кво значи десант. Не ви ли е срам толкова много да се подлагате. Засрамете се.

 14. Как се побира в ума да говорите такива глупости. Стига сте близали тези американски задници. Засрамете се.

 15. Соросоидите кучета започнаха да лаят. Че нали в американските филми руснаците са все лошите. А сега виж взели да помагат. Я такива моменти си личи кой роден помияр чий гъзцелува.

 16. Соросоидите кучета започнаха да лаят. Че нали в американските филми руснаците са все лошите. А сега виж взели да помагат. ЯЕтакива моменти си личи кой роден помияр чий гъз целува.

 17. Много сте Малка госпожо Габриел за да отправяте коментари за такава ВЕЛИКА Дьржава като РУСИЯ.

 18. Толкова тьпо правителство,което непрекьстнато ни вкарва на дьното на блатото в което живеем,никога не сме имали!

 19. Ега зло куче с вунясали ташаци ви изебе цялата фамилия и най вече теб . Абе с две думи ега ти ебе куче майката .

 20. Символът флаг на някоя държава, съюз или организация, когато не е подплатен с реални действия в посока подкрепа, защита, взаимопомощ или отстояване на обща обединена позиция, си остава един ненужен парцал.

 21. Тази сушена херинга имала мнение? Боооже, нещо €врАта не разбраха, че техният съветски съюз умря, ще покрета малко още колкото за парлама – на командно дишане и пуф – като сапунен мехур ще се спука!

 22. Аз съм обезпокоена,че ти си там… такава като теб,няма работа там… даже не знам за какво може да ставаш…

 23. Госпожо Габриел,
  Престанете да хвърляте КАЛ по Русия за тази хуманна постъпка за разлика от ЕС те даже и по новините не отрониха дума за за този акт на хуманност човечност и приятелство.
  А кажете просто БЛАГОДАРЯ от името на ЕС за оказаната безценна помощ.
  Но да разбирам Ви,
  Може би мислите като мен и като голямата част от БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД но нямате право да кажете това което виждате и това което мислите.
  Да да колко жалко но вие не сте сама това за съжаление правят почти всички политици.

 24. Първо: Това не е военен десант! Ама то да имаш мозък не е като да въртиш дудучета да те направят евродепутат! Второ: Италиянците като уж независима държава според ЕС и САЩ имат пълното право да приемат помощта, която им се предлага! Трето: Всеки каквото посее, това и ще пожъне, като не са им помогнали ЕС, могат да се сърдят само и единствено на себе си, защото е много лесно от банките с костюмите да отпускат кредити с лихва , когато им е изгодно, а когато трябва да се помогне да стоят настрани !

 25. Мария Габриел много сте елементарна ако се борите срещу вируса за да оцелеете след пандемията бако изобщо го има би трябвало вече да сте променили начинът си на мислене Къде е Евросъюза къде сте вие пратениците на България по ако си гледате само личните интереси !Слепи сте и алчни !Дано Бог ви даде светлина в дните ви !Жалко за народа за хората които ви подсигуряват с внасянето на данъците си луксозният живот който водите .Безкрайно глупава сте.

 26. Тази кокошка избрана ли е демократично, че си дава мнението. В такива моменти е важно да се помага, не разделя.

 27. За мен са едни и същи и руснаците и ‘хмериканците с тяхната грандомания ,мания за величие,имперски амбиции и тотално милитаризиране и оттам мизираблизиране.Просто с едните можеш да се разбереш без „Can do you speak English“ .Русский…хм…в школе учили !!!

 28. Както винаги, руснаците каква я мислеха, тя накрая каква стана. Искаха с това да накарат ЕС да им свали санкциите заради украински Крим и Донбас, но сега с нови ще се сдобият. Доказано е, че руснак освен да е обслужващ персонал на някого, за нищо друго не стават.

 29. МАМИЦАТА ИМ скапана.и на тоя зор едни се правят на богоизбрани,други на шерифи трети омаловажават човешкото.тия третите са за бой с камъни,а не да ни ги пускат по „медиите“да им гледаме гадните мутри

 30. Хора, жената НИКОГА не е казвала такова нещо. Нито това е нейния ресор, нито тя се изказва за политически събития, нито това е формата на нейния изказ. Това е преписано без мисъл от ФАЛШИВ,ФЕЙК,МЕНТЕ сайт с лъжливи новини. не вярвайте на всяка глупсот , която се пише в нета, защото вероятноста да е фалшива новина е 99.9 % дори да съвпада с вашите виждания. много доре е, че се прие закон за борба с фалишивите новини и тези ще идат в панделата за мнооооого години !

 31. Тая дето говори с уная си работа м/у краката може ли да си даде сметка какво е агресия и изобщо знае ли какво е това. Верно че руснаците рискуват да покажат на условия противник част от военната си техника и тактика, но с благородство което го няма в никоя друга нация, предпочетоха да помогнат. Та не некояси Мария, та ако ще и да е Габриел, е тая дето ще каже дали това е агресия. Ама то като не можеш да свършиш някаква работа за която са те изпратили в тоя парламент, какво друго ти остава освен да се изцепиш с нещо за което никога няма да ти уври дълго
  косата главица

 32. Тази,не мога да слушам,все едно е паднала от марс.Ами военните имат най-добро оборудване,както и нашата медицинска академия ,спрямо другите болници.За каква енвазия говори,като хората доброволно се притекли на помощ,рискувайки живота си,а това става със съгласието на Италия,не е диверсия нито въоръжени сили.Пълни глупости страшно заблудена!

 33. „преврат в сърцето на Европа“ било! Тая толкова няма връзка със Земята, че говори тъпотии. Свалиха ЕС знамето, за да сложат руското щото нямаха свободни пилони да уважат руснаците, които наистина сториха нещо и се притекоха на помощ. Какво направи ЕС, направиха се на луди, па почнаха веднага за пари да говорят! Такъв ни е целия „елит“, хора ! Понеже най-вече България има значение, пък е и мястото където плащам данъци и имам задължението да изисквам, смятам, че е време да сгазим тая самозабравила се партийна групировка, която заграби държавата ни ! Всички партийни групировки са за ритане !

 34. А бе тъп боклук, голяма европейска стана. Защо ЕС не им помага? Щели да завладяват Италия руснаците с 200 лекари. По-голяма глупост не може ли да измисли празната ти глава?

 35. Мили Боже! И подобно малоумно чудо е комисар в ЕС. „Руския десант“ в Италия се бори за живота на европейски граждани, които вие „солидарно, по европейски“ предавате на смърт. За вас спасяването на хора е „вероломна руска атака“. И Хитлер би ви завидял за русофобията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук