Митичният Любен Гоцев възкръсна за нов живот, смени инвалидната количка с лъскаво „Ауди“!

0
1722

Ген. Любен Гоцев – един от тамадите на кръга „Монтерей”.

Генералът отново е тамадата на кръга „Монтерей“

Външният министър от времето на Андрей Луканов – Любен Гоцев сякаш живее трета младост, видя човек на БЛИЦ. Митичният генерал, който преди половин година бе закъсал сериозно със здравето, сега има далеч по-свеж вид и отново посещава сбирките на митичния кръг „Монтерей“, който вече не се провеждат в едноименния ресторант.

В края на декември м.г. пресата разкри, че генералът е бил забелязан в инвалидна количка, която млад здравеняк бутал в Борисовата градина.

Сега картината е далеч по-различна – Гоцев сам шофира лъскаво „Ауди“ модел А6 и събира погледите на пенсионерките в столичния квартал „Изток“, където живее.

86-годишният дипломат все още е почитател на консервативните медии и отива на собствен ход до павилион за вестници на престижната улица „Жулио Кюри“.

Човекът, който е събрал в себе си тайните от прехода има много какво да разкаже, включително и за събитията около излизането на Великобритания от Европейския съюз, но засега предпочита да ги споделя само на най-близкото си обкръжение, сред което е и Младен Михалев-Маджо.

Ивайло КРАЧУНОВ

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук