Млада жена бере душа в старозагорската болница заради дрифтър с БМВ, а приятелките й…

0
2678

Момичетата са пометени на кръгово кръстовище до голям супермаркет в града под липите

23-годишно момиче е с опасност за живота след тежък пътен инцидент в Стара Загора. Тя е настанена в Клиниката по анестезия, спешна и интензивна медицина (КАСИМ) в тежко състояние, съобщи началникът на „Спешно отделение“-Стара Загора д-р Милена Василева.

В Отделението по неврохирургия с травма на шийни прешлени е друго момиче, спътничка на пострадалото. То е на същата възраст и е в стабилно състояние. Трето момиче от компанията е с травма на главата, но също в стабилно състояние, поясни д-р Василева, цитирана от БНР.

Младите жени са приети в Спешното отделение снощи след пътен инцидент, за който от социалните мрежи става ясно, че е в резултат на дрифтъри, които „са помели” трите момичета на кръгово кръстовище до голям супермаркет в Стара Загора.

Сигналът за ПТП -то е постъпил в полицията в 23,20 часа снощи. По първоначална информация лек автомобил БМВ е ударил трите пешеходки на ул. „Христина Морфова“.  Те са настанени за лечение, съобщиха за радио Стара Загора от пресцентъра на ОД на МВР – Стара Загора.

Водачът е с отрицателни резултати от пробите за алкохол и наркотици. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл.343б, ал.1.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук