МЪКИТЕ СВЪРШВАТ! Край на ретроградния Меркурий!

0
2358

От 3 до 23 декември Меркурий беше ретрограден. Което усетиха на собствен гръб мнозина. Но… мъките свършиха – от днес това вече е променено! 

Планетата отново обръща своя ход напред. Постепенно всяко нещо ще започне да си идва на мястото. Откриваме изгубена вещ, която се оказва, че сме забравили някъде. Дългоочакваният отговор пристига в момента, в който сме се отказали да се надяваме. Думите, които са ни наранили или пък са ни били неясни като послание, ще започнат да се изпълват с по-дълбок смисъл.

Прозрението, че сме разчели посланието погрешно, най-накрая ще ни даде възможност да проведем важния разговор с желания ефект. Всички си отдъхваме, когато Меркурий тръгне напред.

А какво беше през последните 20 дни? По време на ретроградното движение на Меркурий, несигурността, нестабилността, несъответствията  се увеличават. Понякога човек става временно обсебен от идея, която няма да има значение в бъдеще.

Прекомерната емоционалност или тенденцията да се съмнявате в способностите си, умножена от външни препятствия, в крайна сметка ще окажат нежелан ефект – ще увеличат раздразнението ви. Опитайте се да не възприемате това, което се случва в този период, твърде сериозно.

По  време на ретроградния Меркурий вероятността от неправилни заключения се увеличава, понякога просто от нищото  или в резултат на погрешна информация. Това трябва да се отчита  при планирането на всички  дейности.

В този случай ще можете да спестите време, пари и други ресурси, ако планирате най-важното за друго време,предава трафикнюз.бг. Например договорите, сключени през периода на ретроградния Меркурий, ще срещат постоянни трудности.

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.