МЪКИТЕ СВЪРШВАТ! Край на ретроградния Меркурий!

0
2630

От 3 до 23 декември Меркурий беше ретрограден. Което усетиха на собствен гръб мнозина. Но… мъките свършиха – от днес това вече е променено! 

Планетата отново обръща своя ход напред. Постепенно всяко нещо ще започне да си идва на мястото. Откриваме изгубена вещ, която се оказва, че сме забравили някъде. Дългоочакваният отговор пристига в момента, в който сме се отказали да се надяваме. Думите, които са ни наранили или пък са ни били неясни като послание, ще започнат да се изпълват с по-дълбок смисъл.

Прозрението, че сме разчели посланието погрешно, най-накрая ще ни даде възможност да проведем важния разговор с желания ефект. Всички си отдъхваме, когато Меркурий тръгне напред.

А какво беше през последните 20 дни? По време на ретроградното движение на Меркурий, несигурността, нестабилността, несъответствията  се увеличават. Понякога човек става временно обсебен от идея, която няма да има значение в бъдеще.

Прекомерната емоционалност или тенденцията да се съмнявате в способностите си, умножена от външни препятствия, в крайна сметка ще окажат нежелан ефект – ще увеличат раздразнението ви. Опитайте се да не възприемате това, което се случва в този период, твърде сериозно.

По  време на ретроградния Меркурий вероятността от неправилни заключения се увеличава, понякога просто от нищото  или в резултат на погрешна информация. Това трябва да се отчита  при планирането на всички  дейности.

В този случай ще можете да спестите време, пари и други ресурси, ако планирате най-важното за друго време,предава трафикнюз.бг. Например договорите, сключени през периода на ретроградния Меркурий, ще срещат постоянни трудности.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук