На Луната откриха обект, приличащ на танк (ВИДЕО)

0
978

Уфологът и виртуален археолог Тайлър Глокнър от Великобритания открил от снимки от спътници на повърхността на Луната… танк. Според специалисти откритият от него обект много прилича на бронирана машина с дължина около 60 метра и ширина към 40. Представлявала правоъгълник със загладени ъгли, върху който се виждат други плоски симетрични форми. Всичко това създава впечатление, че става дума за танк с няколко бронирани купола.

https://youtu.be/_dnOF6_ambM

Като бонус към своята виртуална космическа находка, Глокнер показва други не по-малко загадъчни материали, които се виждат и в представеното видео. Уфологът съобщава, че французи са запечатали на камера звук, спускащ се от небето. Той приличал на рев на чудовище, а донякъде и на шум от някакъв извънземен механизъм.

Всичко това независимият изследовател, уфолог и виртуален археолог използва като доказателство за тезата си, че живеем в свят, който е пълен с космически и даже земни загадки, за които много от нас дори не подозират. Всичките тези прояви на „тайнственото битие“, така или иначе оказват влияние върху нашия живот. Например Луната до ден днешен не дава покой на правителствата на водещите страни в света и необявената надпревара по нейното колонизиране продължава, въпреки че не е известно какво ще стане, ако тя се окаже база на извънземни.

От друга страна постоянно и на нашата планета са случват необясними неща, като тези звуци, идващи от небето, които се чуват из цялата Земя. Какво е това? Дали не се намираме пред велики промени?

Превод: БЛИЦ

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here