Неочаквано Мими Иванова разкри какво погуби Астор СНИМКИ

0
112

Певицата е голямата любов на колоритния арменски илюзионист, който си отиде преди няколко дни от този свят

Отсъствието на Мими Иванова от опелото на Астор породи редица коментари в публичното пространство най-вече заради факта, че в миналото двамата са били двойка, пише „Стандарт“.

Още през 2008-ма година големият арменски илюзионист признава, че популярната ни певица е голямата му любов. Споделеното от него тогава, е повече от разтърсващо.

А думите на изпълнителката към днешна дата, докараха не по-малко сътресения.

Отсъствието на Мими Иванова от опелото на Астор породи редица коментари в публичното пространство най-вече заради факта, че в миналото двамата са били двойка.

Още през 2008-ма година големият арменски илюзионист признава, че популярната ни певица е голямата му любов. „Толкова много обичах Мими, че когато я поканиха да замине за известно време в чужбина, откраднах едно нейно сако, с което си лягах всяка вечер, за да ми напомня за нейния мирис“, болезнено откровен е той тогава.

 

Липсата на Мими Иванова се дължи на летен грипен вирус, който изпълнителката кара в момента, а не на липса на уважение към Астор, с когото тя казва, че до последно са били близки приятели, пише „Стандарт“.

„Бяхме заедно в определен период, но голямата ми любов е съпругът ми Развигор“, заявява певицата наскоро и подчерта, че двамата са били приятели. И още нещо, което шокира мнозина. „Последните три години той боледуваше от рак. Криеха обаче от него, за да не го плашат“./show.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук