Ограничава се движението на АМ „Тракия“ на пътните връзки София – Пловдив и Раковски – Бургас на пътен възел „Пловдив Изток“ при км 133

0
129

От 7.30 часа до 19.00 часа се ограничава движението по пътната връзка София – Пловдив на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“ в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Няма да се спира движението по основното трасе на автомагистралата. Обходният маршрут на пътната връзка е през Пловдив по пътен възел „Север“ при км 126 и през с. Войводиново.

От 7.30 часа до 19.00 часа на 27 юли ще се ограничи движението и по пътната връзка Раковски – Бургас. Обходен маршрут за пътуващите от Раковски в посока Бургас е през Пловдив по път I-8 Пловдив – Свиленград, по път II-66 Поповица – Плодовитово и от пътен възел „Плодовитово“ при км 165 обратно на АМ „Тракия“.

На 29 юли от 7.30 часа до 19.00 часа ще се ограничава движението и по пътната връзка Бургас – Раковски на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“ в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности. Обходният маршрут за Раковски е от пътен възел „Белозем“ при км 150 на АМ „Тракия“ по път Шишманци – Раковски.

През април т.г. бяха ремонтирани общо 5 бр. пътни връзки на пътен възел „Пловдив Изток“. На съоръжението поетапно се ремонтират останалите 3 пътни връзки – София – Пловдив, Бургас – Раковски и Раковски – Бургас.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.