Официално: Антов е застрелян с два куршума в главата

0
957

Работи се по всички възможни версии за смъртта на 63-годишния бизнесмен, обявиха от СДВР

Започна разследване за убийството на Александър Антов в софийското село Бистрица. То е под ръководството на Софийската градска прокуратура, съобщиха от държавното обвинение. Делото се води срещу неизвестен извършител. Работи се по всички възможни версии за смъртта на 63-годишния бизнесмен Александър Антов, каза пред медиите заместник-директорът на столичната полиция Антон Златанов.

Снощи Антов излязъл да разходи кучето си и домашният любимец се прибрал сам. Близките на бизнесмена сигнализирали в полицията и започнало издирване, приключило през нощта, когато тялото на мъжа било открито.

От съобщението става ясно, че Антов е убит около 18.00 часа снощи в гориста местност край Бистрица. Тялото е открито в 23.59 часа. Антов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата.

Антон Златанов отказа повече подробности с мотива, че не би било професионално да изказва версии или да разкрива детайли, информира „Дарик“.

„Събираме информация, уточняваме вероятности“, лаконичен бе Златанов. В светлата част на деня тече втори оглед на мястото, където е бил открит трупът на Антов. Първият оглед е направен снощи, каза Златанов.

Златанов коментира пред медиите, че мястото е глухо и тепърва предстои да се изясни дали е имало свидетели на инцидента, както и видимост на някои от камерите в района на къщата на Антов.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук