Палави Снежанки правят се*с за 100 лева с кауза по Коледа

0

Жрици правят се*с с кауза за Коледа, като планират да дадат половината оборот на нуждаещи се, съобщава „Телеграф”. „Момиче с кауза” е една от най-интересните оферти, които 28-годишната ентусиастка призовава както клиентите , така и колежките си да се погрижат не само за себе си, но и за другите.

„Да направим нещо благородно и да се чувстваме удовлетворени от себе си”, зове зеленооката красавица. Момичето предлага стандартен се*с, френска любов, ролева игра, BDSM, групов се*с, връзване и масаж с освобождаване. Един час с фенката на благотворителността излиза 100 лева.

Палавата Снежанка е избрала да дари част от заработените средства на кауза „Коледа за всяко дете”. Кампанията има за цел да стигне до повече деца без родители или в неравностойно положение и да направи вълшебен за тях най-светлия християнски празник – Рождество Христово.

Жрицата Алисия пък е подготвила коледна томбола с промоции за всички палави и самотни дядоколедовци. „Чувате ли вече гласа на коледните звънчета? Побързайте, спечелете подарък. Ако искате безплатен сеанс, то несъмнено вашето място се намира тук, където ви очакват предложенията на Алисия – всеки пети клиент получава 30 минути безплатно. Стандартната тарифа на Алисия е 60 лева за час.

Най-много промоции има за аналния секс. Обикновено той е голяма екстра и не всички Снежанки я предлагат. Ако средната цена на момичета за час е 80-100 лева, прибавянето на анален секс надува сумата до 140.

Blitz.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.