Паника тресе едрия бизнес и криминалния свят у нас, след като из ъндърграунда плъзна мълва, че отвличанията се правят по списък.

0
1566

След милионерския син Адриан имало набелязани още поне десетина наследници на видни богаташки фамилии, както и предприемачи.

ПИК вчера разкри, че заподозрени №1 за похищението в Герман са бившите барети от бандата на митичния Бай Добри. Наши източници сред разследващите уточниха, че преди месец и половина е имало и друго отвличане – на бизнесмен, за когото е платен откуп от 400 000 лева. Парите са предадени от неговия син.

До агенцията ни стигна информация, че в последната седмица големи босове търсят да наемат допълнителни гардове към охраните си. Позвънявано е и включително на полицаи и барети, които „чукат“ частно в извънработно време.

„Тарифата се е вдигнала рязко заради събитията напоследък. Преди оферираха за по 100 лева на ден, сега е двойно отгоре – по 200“, довери полицейски източник.

ПИК научи и че знаков кримигерой от близкото минало буквално си е плюл на петите и е изчезнал от София, след като му било внушено, че именно той ще стане следваща жертва на новата банда за отвличания.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук