Подаряват ви пижама. Как бихте реагирали?

0
222

Представете си, че сред подаръците за Коледа, за Нова година или за рождения ви ден намерите кутия с нова пижама. Как ще реагирате? Ясно е, че отговорът няма да е еднозначен.

Може би ще се зарадвате, защото трябва да се радваме на всеки подарък. А, ако пижамата носи лек намек на хумор, може би още повече ще се зарадвате. Пък и, защо не, да я премерите и да стоите с нея по време на целия празник!

А, ако пижамата е топла, и с оглед на предстоящия зимен сезон, може би още повече ще се зарадвате. Ще ви е топличко като спите, ще се мотаете с нея из къщи, ще закусвате, че и в кухнята може да влезете с нея.

Може подаръкът да не ви допадне. Тогава? Може този, който ви е подарил пижамата да не е запознат със стила и вкуса ви. В такъв момент трябва с хумор и позитивни емоции да приемем чуждите грешки, без да проявим недоволство.

Добре би било да не правите като ония, които започват да говорят, че вече имат такава дреха, но и тази върши работа. Ако изразите благодарност, а външният ви вид изразява недоволство, то вашият гост ще се почувства неловко. Трябва да се радваме на желанието да бъдем поздравени в дадения случай.

Ако пижамата ви е подарък от любимия мъж, независимо дали е секси или практичен модел, навярно би ви било приятно. Защото ще знаете, че тя е избрана с любов и с определена цел. Може би са малко мъжете, които биха направили такъв подарък на своята нежна половинка. Болшинството подаряват козметика, кухненски уреди, някои и коли и т.н.

Има жени, които не ползват пижами. Спят си без дрехи, а в качеството на домашни дрехи ползват тениска и шорти или къса пола с потник или ризка. Никога не ползват пижами и не биха стояли с тях у дома. Със сигурност не биха приели добре пижама като подарък.

Може би някаква нестандартна и весела пижама като подарък би ви зарадвала, защото видът ви с нея ще предизвиква усмивки у околните и у вас.

Ако пижамата, макар и нестандартен подарък, не удовлетворява, не е ли по-важно вниманието на този, който ви я подарява? Но може този подарък, който дълго време е отлежавал в гардероба, да се окаже нужен по време на пътуване, командировка или в друг случай.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук