При мащабна операция на ГДБОП и жандармерията в Монтана е арестуван крупен бандит, близък до „Килърите“

0
3393

Един от най-известните бандити в България е бил арестуван тази сутрин при акцията на ГДБОП в Монтана, провеждана под ръководството на Специализираната прокуратура, научи БЛИЦ. 

Както вече информирахме, най-малко 7 са арестувани. Сред тях е и известния бандит Мартин Антов, обвиняем по „Килърите-2“ и близък до Антон Петров – Хамстера.

Името на ММА боеца от Монтана Мартин Антов, обвиняем по „Килърите 2“, е замесено и в групата на Антон Петров-Хамстера, набирала моделки за секс. Антов е бандит, който след като дълго време помагал на Хамстера и подчинения му Мистър България 2003 Мирослав Йончев, а междувременно се включил и в групата за мокри поръчки „Килърите 2“.

Кариерата на Антов започнала да се гради покрай бандата на Хамстера. Тарторът предпочитал да си наема за охранители яки момчета от Северозападна България. Покрай спорта Антов се запознал с доверените хора от обкръжението на Хамстера и му станал шофьор и бодигард.

Преди 4 години колата на Мартин Антов беше взривена до столичния комплекс „Макси“, като основната версия за инцидента бе, че това е последно предупреждение от негови конкуренти в ъндърграунда.

Според първоначалната информация за акцията в Монтана новите престъпления, за които е задържан Антов са участие в група за изнудване на бизнесмени в региона и разпространение на наркотици.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук