Секс на живо и оргии! Бургазлия разказва за нечувания разврат и падение на гей круизите!

0
1159

Истинското лице на хомосексуализма лъсва на тези сборища, печалбите са огромни

На 8 юни в София ще се проведе поредния гей парад, наречен “София прайд”. В столицата се очаква да пристигнат стотици участници от чужбина, за да покажат масовост. Нещо като: “Много сме, силни сме!” Този евтин трик напомня един стар пролетарски девиз, който може да се перифразира така: “ЛГБТ от всички страни – съединявайте се!” Моралните категории са сред най-здравите устои на едно общество. Когато започнеш да ги рушиш, като обявиш патологичното за нормално, ти сечеш клона, на който си седнал. Затова все повече хора и политически партии се обявяват против тази поредна розова демонстрация. Управляващите НФСБ и ВМРО обявиха, че хората със сексуални отклонение започват да издигат политически искания, които са в разрез сконституцията на България, пише „Флагман“. Истинското лице на хомосексуализма можем да видим в разказ от първо лице на бургазлия, работил в световна круизна компания, организираща гей-пътувания: Всяко лято нашата компания организира по един гей-круиз в Средиземно море, който продължава цяла седмица. Това е едно доста доходно начинание – ако от един нормален круиз по мое време се печелеше средно 250 000 евро, от гей-круиза печалбата достигаше 1 милион. Хомосексуалисти от цял свят чакат с нетърпение пътуването и се стичат тук, затова местата никога не стигат, макар че лайнерът побира 3500 пасажери.

Всички пътници са гейове. Лесбийки не се допускат. Аз съм бил на шест такива круиза по силата на служебните си задължения. Всеки път съм си казвал, че виждам най-голямото морално падение в живота си и по-лошо не може да стане, но всеки път нашите гости ме опровергават и ми показват, че покварата няма дъно. Още щом корабът излезе от пристанището, на борда падат всички дрехи и задръжки. Издигат се балони във формата на огромни фалоси по 3-4 метра и кукли. Витрините на магазините на пета и шеста палуба, където по време на обикновените круизи се продават дрехи, часовници, козметика, чанти, бижута и т.н., се изпразват и се украсяват само с тематична стока – вибратори, изкуствени пениси – нормални и обрязани, анални броеници, бичове, вериги, белезници, анални разширители, овлажняващи гелове, възбуждащи капки, медикаменти за повишаване на потентността, презервативи, маски, гей костюми, гримове, перуки и какво ли още не. По коридорите, в ресторантите и баровете, край басейните на най-горната палуба можеш да срещнеш полуголи мъже, които се награбват и целуват. Аз, за разлика от много други хора от персонала, имам право да се храня в ресторантите за пасажери. Веднъж, докато чаках на бюфета, пред мен на опашката стоеше мъж, чийто панталони бяха така изрязани, че се виждаше открито целия му космат задник. Не беше гледка, която може да ти подобри апетита. През цялата седмица гей-купонът на кораба не спира нито за минута.

Наемат се световно известни ди-джеи с обратни наклонности, над 15 човека за всеки круиз, които организират грандиозни партита. Сменят се на всеки 4 часа, така че да няма никакво прекъсване. Гвоздеят на програмата е секс на живо, който се наблюдава от стотици възбудени пасажери. Участниците в него не са случайни хора, а знаменитости в световното гей-общество. Преди няколко години ролята на жена изпълняваше лично Мистър Дупе Вселена или някаква подобна титла, не помня точно. Беше много млад, на не повече от 23-25 години, но вече имаше по онова време участия в около 80 гей-порно филми. Не помня каква националност беше – Белгия, Холадия или Франция. Той изпълняваше ролята на жената. Мъжът беше израелец, доста надарен, също порно актьор, но с по-малко филми. Актът продължи 45 минути във всички пози и видове любов, известни на човечеството. След “спектакъла” винаги се организира афтър парти, на което зрителите могат да се докоснат до своите любимци и да се снимат с тях. 99% от гейовете на круиза познаваха двамата само от филмите и бяха много горди да ги видят на живо. За тях това е такава чест, все едно нормален човек да си направи снимка с Робърт Де Ниро, Ал Пачино или Антъни Хопкинс. И точно тук се случи нещо, което ме потресе – един от зрителите, който искаше да се снима с израелеца, изпълняващ ролята на мъж, го попита дали може да лапне пениса му и да позира така пред фотографа. Отговорът беше положителен и това моментално бе възприето като нещо много оригинално от останалите, които също започнаха да се снимат с фалос между зъбите.

На тези, на които това се струва отвратително, искам да поясня, че сексът на живо е най-важната част, еманацията, черешката на тортата в гей круизите. Той непрекъснато се доразвива и усъвършенства. Отначало си беше чист секс, после в него постепенно започнаха да се появяват елементи на драматургия – сюжет със завръзка, кулминация и развръзка: жената-мъж върви безгрижно, внезапно я нападат, тя оказва съпротива, но накрая мъжът надделява и я обладава в продължение на 45 минути. Накрая настъпва катарзис и всички са щастливи. Ако за пасажерите всичко е много забавно, не мога да кажа същото за персонала на кораба. При камериерите работеше едно момиче от България, с която често си говорехме и тя бе просто потресена от това, което се случва. “Някои от моите колеги пристигат от държави, където този разгул е несъвместим с морала, възпитанието и ценностите им. Отвратени са.

Налага им се да чистят каюти, чиито стени са целите омазани с изпражнения, с оповръщани и опикани легла, сперма, мръсотия и безпорядък. А в края на круиза всичко за броени часове трябва да бъде почистено и подготвено за нормалните туристи”, разказваше ми тя. Веднъж нейни колежки, които почиствали откритата арея на най-горната палуба, близо до басейна, се натъкнала на т.нар. гей-колело – 8 – 10 души, наредени в кръг, и всеки вкарал пениса си в ануса на този пред него. Отвратителна гледка на пълен разврат! Содом и Гомор ще ви се сторят като детски градини за деца-пуритани в сравнение с това. На Ибиса корабът остава цяла нощ и тогава се организира най-мощния купон.

Всички гейове от четирите краища на света, които не са успели да намерят места за този круиз-мечта, могат да си платят билет и да се качат на борда за партито. Прииждат стотици и започва вакханалия, каквато е трудно да се опише. В 7 часа сутринта гостите трябва да напуснат, но винаги има големи проблеми с тях. Оказва се, че вече е време да отплаваме, а над 100 души са още на борда. Издирваме ги по каюти, коридори, палуби, тоалетни, заведения – пияни, заспали, надрусани, неадекватни. Истински ужас е, докато успеем да ги свалим и да отплаваме нормално. За да издържат по-дълго на танци, забави и секс, пасажерите непрекъснато пият някакви стимулатори. Веднъж един от тях беше толкова прекалил, че получи т.нар. приапизъм – постоянна ерекция. Бяхме напуснали пристанището и не можехме да се върнем, а той се нуждаеше от спешна медицинска помощ. Наложи се да идва специален хеликоптер, който да го закара до най-близката болница на сушата. “Тези хора просто не знаят какво вършат. Постоянната ерекция е толкова опасна, че този човек може да остане импотентен за цял живот”, каза ми бордовият лекар. Когато напусках компанията, едно от най-големите облекчения за мен бе това, че никога повече няма да бъда на такова отвратително пътуване, казва в края на разказа си той.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук