Сидеров: Давам награда, ако някой докаже моя клевета срещу Каракачанов в кампанията

0
749

Не го поздравих в изборната нощ, защото трябваше да поздравя една измама, каза лидерът на АТАКА

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров предлага награда на всеки, който намери негово клеветящо или обидно изказване по време на предизборната кампания спрямо Красимир Каракачанов или Ангел Джамбазки. Това той каза в предаването „Неделник” по АЛФА ТВ, а повод бяха поредицата от жални медийни изявления на ВМРО, че АТАКА ги е нападала между 26 април и 24 май.

„Обявявам награда от 1000 лв. за този, който намери мое изявление, което е нападка. Ние не нападаме ВМРО. Ние посочваме конкретни факти”, категоричен бе Сидеров.

Председателят на ПГ на ОП коментира и оплакването на Каракачанов, че не му се е обадил да го поздрави в изборната нощ. „Няма как да се обадя, за да поздравя една измама. Няма как да поздравя един вот, който съм убеден, че не е спечелен по честен начин”, заяви Сидеров.

Лидерът на АТАКА призова ръководството на ГЕРБ да обърнат внимание дали може да имат за партньор партия, която използва укорими методи за постигане на определен изборен резултат.

Той припомни, че лидерът на ГЕРБ заяви в една от казионните телевизии, че любимият му политик извън неговата партия е Джамбазки.

„Подозирам някакъв сговор между ГЕРБ и ВМРО за превземане на патриотичната ниша”, каза Сидеров и заключи: Едно е да искаш, друго е да можеш, трето – да го постигнеш.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук