Скандално: Петков и Василев заложили голяма бомба за столичани дни преди да паднат от власт ВИДЕО

0
180

„Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“ са обсебени от маниакално желание да управляват София, столицата сега е техен заложник, заяви шефът на СОС

„Интригата и внушението за моята кандидатура за кмет на София ги изработиха и ги повтарят от опозицията“, това коментира председателят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев.

Шефът на СОС Георги Георгиев

Според него от „Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“ (ПП-ДБ) са обсебени от „маниакално желание да управляват София„.

„Правят цялата държава заложник на битката за столицата. Не мисля, че гражданите очакват това от нас“, посочи той в сутрешния блок на Нова ТВ.

Георгиев е на мнение, че разговорите за правителство са заложник на изборите за кмет на София.

„Столицата не може да бъде поводът държавата да остане без управление. Обсебването от идеята да управляват София не може да обрече останалата част от страната“, категоричен е той.

Той обясни, че в края на управлението на ПП Кирил Петков лично му е казал да „реже“ линии на градския транспорт, а финансовият министър Асен Василев препоръчал в официално писмо да се увеличат цените на билетите.

„Това е политически театър – ние да бъдем поставени на колене, градът да изпадне колапс, за да може недостигът от COVID и 330% по-високите сметки за градски транспорт да бъдат оправдани с некадърно управление на ГЕРБ. Не се получи„, категоричен е Георгиев.

Целия разговор гледайте във видеото.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук