Скръбна вест! България в потрес: От този свят си отиде…

0
3683

Майката на Любо Нейков е починала на Благовещение, съобщава „Телеграф“. Комикът потвърди тъжната вест приемайки съболезнования.

Само преди месец – на 27 февруари, Цеца Нейкова отпразнува 70-годишния си юбилей. Актьорът ѝ предложил да ѝ направи голямо подобаващо тържество, но жената отказала заради смъртта на по-големия си син Ценко. Братът на любимеца от екрана издъхна на 44-годишна възраст от инфаркт преди 4 години. Цеца така и не могла да приема загубата на детето си и не искала излишна шумотевица около кръглата си годишнина. Затова се почерпили в ресторант в Червен бряг само с най-близките. А февруари е празничният месец в семейството на звездата от „Столичани в повече“ и „Комиците“. „Ние всички сме родени през февруари – аз съм на 7-ми, майка ми е на 27-и, брат ми и баща ми са на 15-и, племеницата ми е на 9-и. А моето дете е на 20 февруари. Празнуваме поотделно рождените си дни – всеки да си има празника, да си го изживее“, сподели Любо на своя рожден ден. Цеца Нейкова е работила в пощата в Червен бряг.

До пенсионирането си със съприга ѝ Иван живеели в апартамент в блок в града, а след това се преместили в къща с просторен двор. Жената обичала да се грижи за градината си, а мъжът ѝ – за животните, гледал кокошки, овце и козичка. В двора си сложили люлка за двете внучки – дъщерята на Цецко, която днес е студентка втори курс акушерство и наследницата на Любо – 8-годишната Анна. След загубата на брат си комикът е поел грижата за племеницата си и гледа често да се събират цялото семейство

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.