Содом и Гомор! Тотален разврат на морето (СНИМКИ 18 +)

0
1740

Българското Черноморие отдавна се е превърнало в Содом и Гомор за разгонените и пияни европейци, които идват у нас, за да поркат и чукат без пари

. Това е циничният финал на бетонното престъпление, което от 20 години безнаказано затрупва с грозни здания първата линия по иначе красивото ни крайбрежие, видя Bg-vip.com.

Беден, пиян и разпасан – това е профилът на масовия турист-западняк, който напира всяко лято към Слънчев бряг и Златни пясъци. За съжаление мераклията за горещи изживявания пристига организирано, платил е смешни пари за ол инклузив и за цялата си ваканция не мърда извън курорта, за да вложи някое и друго евро в икономиката ни.

Разгоненият британец или скандинавец не се интересува от историята на страната, в която е дошъл да вандалства. На впиянчения Джон не му пука за древното минало на Созопол, а само за красивите българки, които му сервират в нощния бар на хотела.

Алкохолните обиколки по кръчмите, които организират туроператорите, за да угодят на взискателните иначе чужденци, са последното стъпало преди окончателното сгромолясване на туризма ни в бездната на пошлостта. Резултатът е влачещи се по улиците младежи, които трошат, повръщат и припадат от алкохолно натравяне. Цялата вакханалия пък се документира от любезните домакини, които после постват снимките в страниците на заведенията си и така набират нова порция мераклии, с която да запълнят и следващия сезон.

Пред Bg-vip собственик на малък хотел в Созопол призна, че всяка година преди началото на активния сезон подменя оригиналните мебели с втора ръка, преди да бъдат изпотрошени от вандалите под упойка. В края на август, когато тестостероновите туристи са се прибрали по родните си страни, където виждат бутилка веднъж месечно, бизнесменът връща читавите мебели. Междувременно обаче няколко раздрани дивана и изпотрошени спални са изпратени на застрахователя за изплащане като нови. „Това ни е далаверата от тия говеда“, лаконичен бе предприемачът.

Затова и не е чудно, че сериозните инвеститори бягат от нашето море, за да вложат парите си в Гърция и Турция, където пиянските изцепки са нещо напълно непознато. Читавите туристи също избягват дестинацията „България“, а руснаците с имоти ги разпродават и напускат панически. За нас остават разголени девойки с „Fuck me“ на гърдите. И боклукът в края на сезона.

Вижте постресаващата галерия от снимки на среднощни забави по кръчмите на морето, с което гоним нормалните туристи, за да привлечем пияниците:

slunchev4

slunchev

slunchev1

slunchev3

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук