Ужасяващи разкрития от аутопсията на жертвите на Георги в Нови Искър!

0
11191

25-годишният Георги Ранов, арестуван за четворното убийство в Нови Искър, е ръгал труповете на майка си, баща си и брат си с нож, след като преди това ги насякъл с брадва. Това показва аутопсията на избитото семейство, разкриха разследващи, цитирани от „Телеграф“. 

Жестокото престъпление се разиграло в петък вечерта, но за него се разбра в понеделник, когато колеги на бащата Иван Ранов от военното поделение в Костинброд отишли да го търсят в дома му. Там се натъкнали на труповете на Ирена Ранова, майка ѝ Славка и по-малкия син в семейството Александър. Георги бил неадекватен и заявил, че нямало никой у дома, тъй като родителите му са на погребение в Пловдив. След разпит вчера 25-годишният мъж признал за четворното убийство. Той ще бъде настанен в психиатрията в Ловеч, където ще бъде изследвано какво точно е психическото му заболяване.

Аутопсията на труповете показала, че Иван и 19-годишният Александър са убити с по два удара с брадва в главата. Ирена и майка ѝ са съсечени с по един удар. Малкият брат бил ликвидиран, докато спял в кревата си, а баба Славка – пред печката. Ирена била причакана, след като се върнала от пазар в местния магазин, разказаха криминалисти. Иван Ранов пък бил насечен веднага след като се върнал и дома след работа. Тялото му било открито от разследващите набутано под стълбище, а върху него бил метнат килим.

„Откъде Георги е извадил тази сила, не се знае. Тялото на баща му беше превито в ембрионална поза под стъпалата“, обясниха криминалисти. В хода на разследването по трупа на Ранов били открити следи от ръгане с нож в областта на врата, а дупки личали и в шията на Ирена и Александър. След като избил семейството си Георги скрил трите тела под единия креват.

Младият мъж бил воден три пъти на психиатри, но не бил освидетелстван, Майка му Ирена, Славка и Александър също имали психически проблеми, твърдят техни съседи. Експерти обясниха, че най-вероятно Георги страда от шизофрения, която не е била лекувана.

„През цялото време казваше, че всички го тормозели, пускали му биополета, атакували го НЛО, затова ги убил“, посочиха криминални психолози от Института на МВР. След огледите станало ясно още, че семейство Ранови живеели изключително бедно. Ирена пък събирала пари за лечение на Георги от туберколоза в напреднал стадий, Тя била социален асистент на двете си деца, но я уволнили, написала тя в профила си във фейсбук./blitz.bg/

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук