Инцидентът е станал в град Форт Лодърдейл. Пилотът е загинал при инцидента. Самолетът се блъснал между 16-ия и 17-ия етаж, след което паднал върху плувния басейн.

Рано тази сутрин стана ясно, че неголям самолет се е врязал в многоетажна сграда в град Форт Лодърдейл, щата Флорида. При удара пилотът загина, предаде телевизия CBS4 Miami, цитирана от БГНЕС.

Сега обаче стана ясно, че инцидентът се е разиграл около 11.55 местно време. Самолетът с рекламен плакат се вряза в 18-етажна сграда и падна до басейн. В сградата се извършвали ремонтни работи повече от година. Самолетът се удари между 16 и 17 етажи.

Около 100 обитатели на сградата били евакуирани, никой от тях не е пострадал. Много от американските медии направиха аналог с фаталния 11 септември 2001 г. когато два самолета се врязаха в Кулите близнаци в Ню Йорк. Това бе един от най-кървавите атентати в история на САЩ. За щастие сега най-вероятно се касае за инцидент, но горчивият спомен от атентатите, които отнеха живота на стотици хора, се събуди.

https://www.wral.com/news/video/18228154/

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук