Феноменалната Слава Севрюкова сензационно: Руснаците крият смъртта на 11 космонавти

0
1806

Една от най-известните родни пророчици и лечителки Слава Севрюкова дъл­го време крила сензационната тайна, че Юрий Гагарин не е пър­вият човек, летял в Космоса. Според феноменалната жена преди това била направени 11 неуспешни опита, за кои­то било абсолютно забране­но да се говори.

ГАГАРИН НЕ Е ПЪРВИЯТ ИЗЛЕТЯЛ В КОСМОСА, ЗАБРАНИЛИ НА ЯСНОВИДКАТА ДА РАЗКРИВА ТАЙНАТА

При част от тях ракетите се взривили зрелищно още на пло­щадките или във въздуха. Три от полетите достигнали до околоземна орбита. но проблем с електрониката не им позволил въобще да се върнат назад. При два от експериментите всичко било наред до момента, в кой­то апаратите не навлезли об­ратно в атмосферата, където се разпаднали на хиляди час­ти. Най-вероятните причини за катастрофите са били грешка в ъгъла на заход и

пропукване на защитното покритие на капсулите

Това довеждало до разхерметизиране на космическия кораб, след което от високата темпера­тура всичко ставало на пепел.

Твърденията на Слава се по­твърждават и от разказите на хора, които са били запознати с космическите програми в го­дините на социализма. По вре­мето на Студената война САЩ и тогавашният СССР влизат в жестока надпревара коя от две­те световни суперсили първа ще превземе Космоса. Амери­канците също имали множество фалстартове с жертви, които били строго засекретени.

Изследователят на Севрюкова Христо Нанев разказва, че пророчицата имала любопитна среща с руски учени, на които задала въпроса: „А вие защо не оповестихте, че поне

десетима сте – изстрелвали в Космоса преди Гагарин?

Те се спогледали и с половин уста потвърдили подозрения­та й. Малко преди да си тръг­нат, руснаците я помолили да не разкрива никога публично за опитите за превземане на Космоса.

След демократичните про­мени италиански журналист се сдобива с класифицирана ин­формация за неуспешните по­лети преди Гагарин и според неговото разследване не Юрий Гагарин, а Владимир Плюшин е първият изстрелян от СССР космонавт. Той излетял от земя­та през февруари 1961 г., око­ло два месеца преди Гагарин, и бързо достигнал космическо­то пространство. При връщане­то обаче се приземил в Китай заради грешка в изчисляването на траекторията, заради което е арестуван и обявен за шпи­онин. Оттогава неговата съдба е неизвестна.

Една от най-драматичните конспиративни теории на XX век наистина е тази за „изгубените космонавти”. Според нея това са 13 души, за които теорията гласи, че са били пожертвани от руснаците преди полета на Гагарин, който извадил късмет да не сподели съдбата на пре­дишните камикадзета. Основа­нията на теорията са: в опита си да спечели космическата над­превара със САЩ съветските власти жертват дузина космо­навти и после

заличават следите от съществуването им

Капсули изгарят в земната ат­мосфера, разбиват се при каца­не или се загубват завинаги в бездната на Космоса – всичко това преди историческия полет на Юрий Гагарин. И е част от жестокото съперничество меж­ду двете сили по време на Сту­дената война.

Гибелта на Гагарин също от­давна е обвита в мистерия, за която се подозират всякакви ва­рианти – от тезата, че е станал прекалено неудобен на Брежнев и инцидентът е саботаж на съветската власт, до думите на Ванга, която до последно пов­таряла: „Не е умрял. Взеха го. Взеха го”. Твърди се, че в ру­ските архиви има 29 тома се­кретни материали за смъртния инцидент с Юрий Алексеевич през 1968 година. Дъщеря му Елена Гагарина обаче твърди, че няма нищо потайно. „Живо­тът на моя баща беше наистина публичен. Сега някои се опитват да намерят нещо, да изкривят, просто да си измис­лят, защото… Той беше велик човек. И не защото това на­прави пропагандата, а защото той беше именно такъв”, казва Елена. И добавя: Гагарин имаше фантастична работоспособност

Аз не съм срещала други хора, които толкова много обичат да се трудят. Той успяваше във всичко, защото беше макси­мално организиран. И при него никога не се смесваха лично­то, общественото и професио­налното. У дома той никога не говореше за работа. Всичко, което може да се каже за моя баща, е известно и не трябва нищо да се измисля. Да се правят догадки и да се доизмисля не е хубаво”, твърди още Гагарина.

Темата за Космоса е вълну­вала силно и Ванга. Снаха й д-р Здравка Методиева раз­казва, че петричката врачкатой беше именно такъв“, казва Елена. И добавя:

Гагарин имаше фантастична работоспособност

Аз не съм срещала други хора, които толкова много обичат да се трудят. Той успяваше във всичко, защото беше макси­мално организиран. И при него никога не се смесваха лично­то, общественото и професио­налното. V дома той никога не говореше за работа. Всичко, което може да се каже за моя баща, е известно и не трябва нищо да се измисля. Да се правят догадки и да се доизмисля не е хубаво”, твърди още Гагарина.

Темата за Космоса е вълну­вала силно и Ванга. Снаха й д-р Здравка Методиева раз­казва, че петричката врачка

твърдяла, че в орбита живеят не само извънземни същества, но и духовни създания от рода на ангелите и архангелите. Тя казвала, че тези същества мо­гат да бъдат видени дори от хора, които не са надарени със свръхестествена дарба.

Пророчицата смятала, че след връщането на Гагарин от Космоса той ще разкрие това на хората, но’ очакванията й не се сбъднали. До последно тя твърдяла, че хората съзна­телно са потапяни в Информационно затъмнение

а всеки космически полет е съпътстван от множество кон­спиративни теории, които на­последък залягат в сюжета на все повече холивудски продук­ции. Един от номинираните през тази година за „Оскар” филм

бе „Марсианецът” на режисьора Ридли Скот с участието на Мат Деймън. В него звездата изпъл­нява ролята на астронавт, който по погрешка е сметнат за мър­тъв и е изоставен на планетата Марс, където трябва да оцелее.

Очевидно Космосът продъл­жава да е обвит с мистерия, която подхранва конспиратив­ните теории и гарантира мили­онни печалби на холивудските продуценти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук