ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ! Женски бой за мястото до Хекимян! Ето коя е фаворитката

0
1668

Биляна Гавазова най-вероятно ще изгуби битката с Мария Цънцарова за екранна партньорка на Антон Хекимян в сутрешния блок на Би Ти Ви. Напористата криминална репортерка била категорична фаворитка на шефовете заради разследванията, които прави.

„Тя е много по-ценен кадър от Биляна с нейните потребителски репортажи за сиренето и слънчевите очила“, смятат в Би Ти Ви. Дребничката Мария била гласена за водеща още когато Гавазова излезе в отпуск по майчинство преди година. Тогава обаче Хекимян вдигнал скандал и обявил, че държи да работи сам, пише ежедневник.

Жесток бой за мястото до Антон Хекимян ще се води в ефир през август. Бясно амбициозната репортерка Цънцарова се изправя срещу не по-малко напористата Биляна Гавазова с надеждата да стане постоянна водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви.

След огромни напъни като водещ на „Тази сутрин“ Антон Хекимян най-накрая започна да дава накъсо и склони да излезе в лятна отпуска за две седмици. На мястото му временно застават негови колеги, които ще го заместват като водещи.

От началото до средата на август „Добро утро“ в ефира на Би Ти Ви ще казват трима души: Мария Цънцарова, Биляна Гавазова и братът на Ани Цолова – Стоян Георгиев. Третият няма нито апетит, нито шанс да стане постоянен водещ на сутрешния блок.

Цънцарова обаче от години драпа за мястото, а Гавазова още не може да преживее, че го е изгубила, след като роди. „Сега вече ще се лее кръв“, шушукат в Би Ти Ви зад гърбовете на двете амбициозни дами.

Хора от кухнята твърдят, че и двете няма да пожалят сили, за да седнат за постоянно в стола на водещи, надявайки се ръководството на телевизията да се откаже от решението си предаването да е само с едно лице./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук