12-годишно момиче е новата Ванга! Малката Каеде предусетила парижките атентати

0
2753

Години наред се спекулира има ли наследник на българската пророчица баба Ванга. Приживе тя казва, че дарбата ѝ ще се появи пак в момиче. „Тя ще се роди в годината, когато ще пламне Европа. Очите й ще са обвити в пелена като моите. Тя ще вижда бъдещето, както го виждах аз…“.

На смъртния си одър обаче Вангелия, както е истинското ѝ име, отказва да назове с точност кое ще е детето, което ще заеме мястото ѝ, пише Пик.

Тя само предупреждава „Вземайте мерки, когато си отида. В новия век Европа ще потъне в пламъци. В сърцето ѝ, в града на два хълма, където морето залива централния площад, там, където е учил Нострадамус, ще се роди момиче и ще има голям дар“.

Водени от думите ѝ и днешните събития руски журналисти се амбицират и намират момичето – Каеде. То е родено в Монпелие, Франция през 2003-а. Година, в която градът често е наводняван, а в Европа бушуват много пожари.

Поразителна е приликата в поведението между момичето и Ванга. Детето има същите движения и жестове като пророчицата. То прави такива отмятания с главата, както Ванга, когато изпадала в транс. Друго съвпадение е, че 12-годишната Каеде спира да вижда, докато е в транс. Точно на такава възраст Ванга губи зрението си. Пророчицата не обичала нощта, защото тогава при нея идвали мъртвите. Зловещи гласове говорят и на Каеде в тъмнината.

Всъщност Каеде има вроден проблем с една от хромозомите. Тя е единственото момиче във Франция с такъв дефект, а лекарите са безсилни да ѝ помогнат. Но странностите започнали още, докато майка ѝ била бременна. Тогава на жената ѝ се присънили две момичета и ѝ казали, че ще роди момиче. Детето се ражда, но страда от конвулсии и припадъци. Те спрели, чак когато то било кръстено в черква.

Каеде често предупреждава майка си за опасности и трагедии в семейството. Предвидила смъртта на пастрока си. Предупредила майка си, че и дядо й  ще умре и трябва да му се обядят. Човекът получил инсулт, но останал жив, защото семейството взело мерки много бързо след предупреждението на Каеде. При пастрока нещата се получили по-различно. Когато семейството повярвало на Каеде, вече било късно. Колкото повече растяла, толкова по-сериозни ставали нейните връзки с хората от другата страна. Момичето дори почувствало парижката трагедия дни по-рано.

„Тя непрекъснато ми говореше: Огън, огън, когато минаваше покрай едно училище. След това имаше пожар там“, разказва майка ѝ.

Ванга винаги е говорела само добро за Русия, подобно е отношението и на Каеде. Тя избира тази страна, когато я карат да предпочете между нея, САЩ и Китай.

Силата на момичето, подобно на Ванга, е в ръцете му. При един експеримент карат Каеде да докосне 9 затворени пощенски пликове. Вътре са снимки на най-важните политици, от които зависи бъдещето на света, а в единия е портретът на Ванга. Детето не знае какво има в пликовете. Но с удивителна точност познава. Преди да извади снимката на Путин, казва, че е рус и добър. „Той защитава страната си“. Според нея Обама е най-лошият и най-злият „Не го харесвам“, казва Каеде. Що се отнася до Ердоган – той е човекът, който никак не може да повлияе на взаимоотношенията мужду двамата. Когато стига до лика със снимката на Ванга обаче, Каеде се плаши и казва: „Това е моята болка“.

В последно време тя започнала много да се страхува от бежанците. Казвала, че има добри хора сред тях, но има страшни и лоши. Според нея най-застрашена е Франция. Момичето предсказва, че парижката трагедия може да се повтори, а главната опасност ще дойде от Алжир.

Все пак тя казва успокоително: „Всичко ще завърши добре“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук