Защо бащата на просто Киро е решавал за милиарди по магистралите? Надничат ли сенките на мафиотски босове?

0
168

БЛИЦ бе първата медия, която публично оповести предполагаеми зависимости на бащата на проваления премиер Кирил Петков – Петко с подземни босове.

Родителят често посещава сина си в кабинета му в Министерския съвет и дори си позволява да му дава съвети не само за огромни инфраструктурни обекти, но и за задържания на политици, категорични са наши източници.

Според тях Петков – старши има огромно влияние над сина си и го напътства не само в личния му живот, но и във времето, в която съдбата му отреди ролята на 99-ия министър-председател на България.

Един от вицепремиерите в кабинета Гроздан Караджов също потвърди бомбастичната информация на БЛИЦ за важната роля на Петко Петков за решенията на сина му, известен и като просто Киро.

Неотдавна Караджов разобличи лъжа на Петков и неговия ортак Асен Василев, че МРРБ е създало условия да се сключи сегашния договор за магистрала „Струма“ и да се бърза за това с фирми на ГЕРБ.

Караджов посочи, че Кирил Петков е оставил баща си да вземе решение за довършване на последната отсечка през Кресненското дефиле на аутобана.

Първият такъв разговор е проведен преди 4 месеца в кабинета на премиера Кирил Петков, който поискал за консултация по проекта баща си.

На въпрос – в каква роля и на какъв пост е назначен бащата на Кирил Петков, че да решава съдбата на проект за милиарди, Караджов отговори, че няма представа, тъй като е бил гост в кабинета на министър-председателят. Именно бащата на Кирил Петков е предложил проектът за преминаване на пътя през Кресна да се изпълни поетапно.

Подобно разкритие би разтърсило из основи държавата ни, но семейство Петкови демонстрира непукизъм.

Очаква се в следващите дни на бял свят да излязат подробности за срещи на бащата на сваления с вот на недоверие премиер с прелюбопитни източници от подземния свят и тогава България няма да е същата!

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук