Сидеров: София трябва да е център на българския бизнес

0
345

Най-важното за София е да има прозрачност и яснота в решенията на Общинския съвет. Това заяви четвъртата в листата за съветници на ПП АТАКА Силвия Дойчинова

Като успешен мениджър на българска фирма за производство на минерална вода, тя е категорична, че данъкоплатците трябва да знаят за какво се харчат парите им и напомни, че основно бизнесът пълни хазната на столицата.

Според Дойчинова в Общинския съвет трябва да попадат хора с различни професии, защото решенията, които се взимат, не са само мениджърски. Тя благодари на АТАКА за доверието към нея.
Дойчинова посрещна лидера на АТАКА и кандидат за кмет на София Волен Сидеров в производствения цех на фирмата, която управлява. Работниците посрещнаха радушно Сидеров и заявиха, че подкрепят програмата му за управление на столицата. Сидеров раздаде книги с автограф и заяви, че с успешни мениджъри като Силвия Дойчинова управлението на София ще се промени в по-добра посока.

Това е едно българско предприятие и то е по системата на кооперативния съюз, работила много добре в България още преди 9 септември 1944 г. Тя е показвала как взаимопомощта може да развива нещата. Сега у нас сме пазарна икономика, която е в посока див и безконтролен капитализъм, а кооперативното движение и производство в България има традиции”, заяви Сидеров.

„Много хубаво ще бъде, ако покажем, че с мениджър като Силвия ние заставаме зад подобен тип българско, наше производство, а не зад външен производител, който идва у нас и изнася печалбата зад граница. Радвам се, че един успешен непартиен човек се включи в листата на ПП АТАКА”, каза още Сидеров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.