Сидеров: София трябва да е център на българския бизнес

0
662

Най-важното за София е да има прозрачност и яснота в решенията на Общинския съвет. Това заяви четвъртата в листата за съветници на ПП АТАКА Силвия Дойчинова

Като успешен мениджър на българска фирма за производство на минерална вода, тя е категорична, че данъкоплатците трябва да знаят за какво се харчат парите им и напомни, че основно бизнесът пълни хазната на столицата.

Според Дойчинова в Общинския съвет трябва да попадат хора с различни професии, защото решенията, които се взимат, не са само мениджърски. Тя благодари на АТАКА за доверието към нея.
Дойчинова посрещна лидера на АТАКА и кандидат за кмет на София Волен Сидеров в производствения цех на фирмата, която управлява. Работниците посрещнаха радушно Сидеров и заявиха, че подкрепят програмата му за управление на столицата. Сидеров раздаде книги с автограф и заяви, че с успешни мениджъри като Силвия Дойчинова управлението на София ще се промени в по-добра посока.

Това е едно българско предприятие и то е по системата на кооперативния съюз, работила много добре в България още преди 9 септември 1944 г. Тя е показвала как взаимопомощта може да развива нещата. Сега у нас сме пазарна икономика, която е в посока див и безконтролен капитализъм, а кооперативното движение и производство в България има традиции”, заяви Сидеров.

„Много хубаво ще бъде, ако покажем, че с мениджър като Силвия ние заставаме зад подобен тип българско, наше производство, а не зад външен производител, който идва у нас и изнася печалбата зад граница. Радвам се, че един успешен непартиен човек се включи в листата на ПП АТАКА”, каза още Сидеров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук