СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Два сигнала в МВР за побоя над репортер в БНР от роднина на Силвия Великова – разследват екшъна в нюзрума на „Хоризонт“

0
106

Разследване тече за побоя на репортера от БНР Добромир Видев, който преди три дни бе нападнат и бит в нюзрума на програма „Хоризонт“. Той бе набит от девера на скандалната журналистка Силвия Великова – Добрин Йотов, заради това, че не е съгласен с политиката на кликата соросиди в националното радио.

До МВР и сътветно до разследващите органи са постъпили два сигнала. Единият е от 112, на който битият репортер Добромир Видев се е обадил от радиото. А другият е от службата на МВР в „Пирогов“, където битият журналист е отишъл да се прегледа и да си извади медицинско, които постъпват в Института за спешна помощ.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от МВР.

В момента деверът на Великова пердаши несъгласните, но колеги на най-ухажваната от премиера Борисов радиожурналистка си спомнят, че добре се е скатавал по време на тежка семейна драма между Великова и втория й съпруг и негов брат Деян Йотов.

В БНР Деян се води редактор, но преди да акостира с енергичното застъпничество на Великова там, е работил като отговорен секретар в „Труд“, което няма общо с журналистиката.

След като вестникът преминава в ръцете на Петьо Блъсков, новият главен редактор с облекчение се отървава от него.

Деян Йотов се загнездва в националното радио, на което Великова очевидно гледа като на бащиния, разширявайки семейното й присъствие там.

Много странно се получава – коментират в БНР. Когато никой не закача Великова, всичко в радиото е наред. Но ако я закачат, в радиото веднага настава криза. И сега така се получи – уж имало кризаслед идването на новото ръководство, но никой не беше чувал за тази криза, докато не закачиха Великова. Явно има криза, но тя не е в ръководството на БНР, а в главите на някой хора, които са обсебили радиото и гледат на него като на дойна крава“, коментират възмутени журналисти от националното радио.

Всички са много учудени и защо групата на Великова отказа да седне на една маса с ръководството пред СЕМ, за да се види чии аргументи са по – справедливи.

„Просто е необяснимо защо положението наедна репортерка може да поставя на крта събитията в БНР. И защо, като е недоволна, не отиде да работи в частна медия, а дори когато работеше в частна телевизия, пак си държеше топлото местенце в националното радио“, коментират напълно странични за скандала в БНР хора, които от години работят там и твърдят, че е истинско безобразие озверели роднини от соросоидната банда да бият свои колеги.

ПИК

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.