СЛАВИ ЛЪЖЕ! А НИЕ ЗБАРВЯМЕ ЛЪЖИТЕ МУ! ЗАЩО, ПИТА ДЕЙЛИ ПРЕС!

0
1886

Дългият и екипът му за пореден път доказаха, че само използват хората за собствена облага, след което ги захвърлят.

Преди време Слави Трифонов излъга победителя на свой риалити проект. Люси Манолова спечели конкурса „Стани попфолк звезда”, организиран от Дългия и за награда трябваше да получи албум, дует с балканска звезда и със Слави, както и клипове. Единствено общото парче със Слави стана факт.

Самата Люси заяви разочарована пред медиите, че проектът с балканска звезда пропада, защото според музикалния продуцент Евгени Димитров е по-добре за нея да се представи със солова песен, но не и балада?! Люси имала оферти от „Пайнер” и „Ара мюзик”, където може доста по-бързо да се развие, да пуска песни и да ходи по участия, но договорът й със „Седем-осми” бил железен и тя силно съжалявала, че го е подписала.

Това не е първия път, в който шоуменът не изпълнява обещанията си. Преди години Светозар Христов спечели „Музикална академия Ку-ку бенд”, но до ден-днешен си чака наградата от Слави – музикален албум и клипове. Той дори заплаши, че е взел решение да заведе няколко иска срещу шоумена Слави Трифонов на обща стойност един милион лева. До това решение той стигнал след години размисъл и надежда, че все пак Дългия ще изпълни всичките си ангажименти към него. „Не ме е страх нито от парите му, нито от името му, нито от мутрите, с които не един път ме е заплашвал. Искам справедливост за себе си и ще я получа…”, категоричен е младият певец. „Истината е, че Слави и екипът му само използват хората”, смята изпълнителят на „Торбалан кючек”, който преди години разби всички полски класации с песента „Bring me back”.

Участници от „Танцувай с мен” също бяха преметнати от учиндолеца. Той беше дал дума, че ще ги вземе на лятното си турне през 2007г., но накрая се отметна. Те сигнализираха „Господари на ефира”, но после бяха заплашени със съд от безскрупулния тв водещ.

Николай Станоев още не може да прости на Трифонов грозното му отношение. Той спечели конкурса за актьори преди години и трябваше да стане част от екипа на шоуто, както беше обявено в началото на надпреварата. Вместо това, Слави го изхвърли на улицата без никакви обяснения.

„След първата година и половина изявите ми се разредиха. Ходих на турнето „Ние продължаваме“, но не като актьор, а като диджей. Дадоха ми да организирам партита преди концерти в местните дискотеки“, споделя Ники. И допълва, че когато екипът на Слави се върнал към рутината на ежедневните предавания, отново го преквалифицирали. Станоев получил задачата да подгрява публиката преди записите на предаването.

Краси Радков и Любо Нейков, който тогава все още бил при Слави, се опитали да помогнат на Ники. Ходатайствали пред сценаристите да изиграят някой скеч съвместно с видинчанина, но ефектът бил никакъв. Станоев напуснал съкрушен шоуто след кратък, но мъчителен разговор с Трифонов.

„Каза ми, че не ми дават скечове, защото играта ми е неошлайфана. Отвърнах, че това няма как да стане, ако не ме пуска да се изявявам. Накрая му заявих, че ако положението не се промени, мястото ми не е при тях”, възмущава се Станоев.

Слави Трифонов ориса първото бебе на 2002 г. Делян Гълъбов, което вече е на 11 години. Но къде останаха обещанията за подкрепа и помощ?

Тези майки стават известни покрай съдбата на новородените си бебета, които се раждат точно в 00:00 часа. С тези бебета се снимат всички популярни личности и най-вече управници, които тичат да обясняват пред медии, как ги е грижа за българските деца и особено за тези, специалните, които имат орисията да бъдат първото бебе на новата година.

След няколко месеца медиен и всеобщ интерес, тези деца потъват в забрава, а родителите спират да се надяват на празни обещания.

Един от най-популярните водещи у нас Слави Трифонов, дава обещание на малкия Делян и майка му Надежда Гълъбова още от раждането, че приема детенцето като свой кръщелник и ще му помага. Че нали Слави винаги е твърдял, че е човек от народа?! Заради кризата, семейство Гълъбови се мести на село, където едва свързват двата края. За нещастие, след снимките и обещанията на Трифонов, той никога повече не се обажда, разказва майката. Жената не спира да вярва обаче, че след време синът й ще постигне голям успех, какъвто е постигнал кръстникът му – Слави Трифонов. Делян сигурно ще го потърси и шоуменът ще изиграе важна роля в живота на детето й, продължава разказа си Надежда.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук