2017 дойде, но феноменът Слава Севрюкова е предрекла, че през 2018 в България всичко ще се промени!

0
2029

Тежката ни карма свършва, когато жена поеме кормилото на държавата – твърди ясновидката

Ясновидката Слава Севрюкова е категорична, че ни чака светло бъдеще, което ще настъпи съвсем скоро – след 2017-2018 година. Дори предсказва, че България ще стане новата Швейцария, много повече от рая, създаден сега около Цюрих и Женева – пише „Уикенд“.

Слава Севрюкова обаче предупреждава, че преди да стане това, България и хората й ще страдат от бедност, липса на ценности, кражби на всички нива. Това положение е резултат от тежката съдба, карма, която тегне над българския народ заради гоненията на богомилите през Първата българска държава. Време е тази карма да свърши, да бъде изплатена – пророкува навремето Слава Севрюкова.

„Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат“ – казва Слава Севрюкова за времето след 10 ноември 1989. Тя пророкува, че България ще тръгне към добро, когато жена застане на кормилото на властта.

„Ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 година. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред“ – предрича Слава Севрюкова.

Ясновидката твърди, че България никога няма да е много силна икономически, но ще стане световен център на духовността, към който ще се стреми целият свят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук