Контакти

Свободата на изразяване или свободата на словото е една от най-важните граждански свободи. Тя се изразява в свободата на всеки да изразява публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на публичните власти, упражняване на цензура или налагане на наказание.

Свободата на словото е тясно свързана със свободата на мнението, на религията и съвестта, защото свободата за формулиране и поддържане на идеи добива реална стойност, когато те могат да бъдат изразени свободно.


dimitarserafimov@hotmail.com

Координатор :  Димитър СЕРАФИМОВ – 0893 01 80 10

Dailyypress1@gmail.com

Горещ телефон:  

0892/287907

Издател: МАСОВА МЕДИА  LTD

РЕДАКЦИОНЕН ЕКИП
Главен редактор: Тодор СТЕФАНОВ
Управляващ редактор: Димитър СЕРАФИМОВ
Зам. главен редактор: Теодора ХРИСИМОВА

Редактори:
Илиян РАНГЕЛОВ
Калина НИКОЛОВА
Методи БАЙРАКТАРСКИ
Нина АЛЕКСАНДРОВА
Диана ИВАНОВА

Старши репортери:
Петър ХРИСТОВ
Иван ГЕОРГИЕВ

Репортери:
Александър СТОИЛОВ
Николина КУНДЕВА
Александър ГЕОРГИЕВ
Диана ТОДОРОВА
Мая МИХАЙЛОВА
Ива ДИМИТРОВА

Свят:
Александрина ДИМИТРОВА

Общество и култура:
Мая СТЕФАНОВА

Анализи и коментари:
Веселин СТАМЕНОВ

Спорт:
Александър ИВАНОВ
Симо СИМИОНОВ

Сиганли до „Дейли Прес“:
Димитър СЕРАФИМОВ – 0893 01 80 10

Фотографи:
П. Петков ГЮДЮЛЕВ
Киро ДЕЛЧЕВ

Видео:
П. Петков ГЮДЮЛЕВ

Реклама в „Дейли Прес“
тел. 0899/27 20 29
Павел ПЕТЕЛОВ

Човешки ресурси:
dailypressbg_sofia2018@abv.bg

Поддръжка на сайта:
Димитър СЕРАФИМОВ

Собственик и издател:
МАСОВА МЕДИА  LTD

ЗА НАС

Информационна агенция „Дейли Прес“  e ново поколение Интернет медия. В Информационна агенция „Дейли Прес“  ще намерите богата гама от новини от всички сфери на обществения живот: политика, икономика, международни отношения, лайфстайл, спорт и занимания за свободното време.

Екип от авторитетни журналисти ежедневно произвежда уникално съдържание, което ни поставя в групата на водещите издатели.

Информационна агенция „Дейли Прес“ е медиен проект, който с уникални авторски материали и разкрития се наложи като водещ информационен сайт в България.

Името Информационна агенция „Дейли Прес

Името Информационна агенция „Дейли Прес“  e регистрирана по българското законодателство търговска марка.

В дух на коректност и толерантност позволяваме на всеки, който иска да използва наша информация или публикации, да направи това свободно, при едно единствено изрично условие – да цитира източника като „Информационна агенция „Дейли Прес“ .

Очакваме Интернет медиите, блоговете и всички уеб издания да спазват наложилият се в международен мащаб стандарт за коректност при цитиране на информация в уеб сайтове, като да поставят хипервръзка (link) към Информационна агенция „Дейли Прес“ , когато използват наши материали, части от публикации или каквото и да било новинарско съдържание.

Благодарим ви, че се интересувате от Информационна агенция „Дейли Прес“  . Ще се радваме, ако направите медията ни начална страница на програмата, с която сърфирате в Интернет.