Контакти

Свободата на изразяване или свободата на словото е една от най-важните граждански свободи. Тя се изразява в свободата на всеки да изразява публично мнението и възгледите си без намеса и натиск от страна на публичните власти, упражняване на цензура или налагане на наказание.

Свободата на словото е тясно свързана със свободата на мнението, на религията и съвестта, защото свободата за формулиране и поддържане на идеи добива реална стойност, когато те могат да бъдат изразени свободно.

Председател на редакционен съвет: Теодора ХРИСИМОВА  –

Dailyypress1@gmail.com

БИЛД  редактор:  Димитър СЕРАФИМОВ – 0893 01 80 10

dimitarserafimov@hotmail.com

Dailyypress1@gmail.com

Отговорни редактори: Илиян РАНГЕЛОВ, Калина НИКОЛОВА, Методи БАЙРАКТАРСКИ

Репортери:  Александър СТОИЛОВ, Пловдив  – 0888 88 22 07, Николина КУНДЕВА, Александър ГЕОРГИЕВ, Диана ТОДОРОВА, Мая МИХАЙЛОВА – Варна и др.

Реклама :  0899 27 20 29

http://www.dailypress-bg.com/ – ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЛЕКТРОНЕН ТАБЛОИД  е създаден и организиран от млад и амбициозен екип с опит, претендиращ за нов модел на работа в бранша. Крайно време е да се спре с личните комплекси, интереси и битки на собствениците на медии и да се работи с истинско свободно слово в интерес на… обществото. Добре дошли са всички автори, изразяващи свободно позицията си в широк обществен интерес. Зад тази кауза застава целият екип на българския таблоид „ДЕЙЛИ ПРЕС”.

Горещ телефон:  

0892/287907

 

 

Издател: МАСОВА МЕДИА  LTD