ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ, ПРОФ. НАКО СТЕФАНОВ И ПЛАМЕН ПАСКОВ ПОВЕЖДАТ ЛИСТИТЕ НА „СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ“ В СОФИЯ

0
809

Журналистът Димитър Байрактаров, проф. Нако Стефанов и д-р Пламен Пасков повеждат листите  на „Справедлива България“ в София. Димитър Байрактаров е водач на листите на 25 МИР- София град и 26 МИР- София Област.

Професор Нако Стефанов повежда листите на „Справедлива България“ в 24 МИР – София град и във 2-ри МИР – Бургас.

Д-р Пламен Пасков ще води листите на „Справедлива България“ в 23 МИР – София град и 29 МИР – Хасково.

 

Димитър Байрактаров е български журналист, икономист и политик. Народен представител е в XLIII народно събрание. Роден е през 1964 г. в гр. Велинград. Завършва висшето си образование в УНСС – София със специалност икономика и организация на труда. Работи като финансов експерт, преподавател по икономически и правни дисциплини, автор и водещ е на емблематичното телевизионно предаване „От упор“.

Проф. дфн Нако Стефанов е роден през 1954 г. Професор, доктор на философските науки и доктор по история, преподавател в катедра „Езици и култури на Източна Азия“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Японист и изследовател на страните от Източна Азия. Автор на над 60 монографии, учебници и брошури. Сред последните издадени са: „Иновационно развитие на страните от Източна Азия“, изд. „Изток-Запад“, С., 2011, „Управление и развитие на човешкия фактор“, изд. „Институт по стратегическо управление“, С., 2012, „Управление на качеството“, изд. „Либраскорп“, Б., 2012 и др. Творчеството му е насочено към въпросите на управлението, икономиката, политиката, иноватиката и глобалистиката.

 

Пламен Пасков е роден през 1965 г.. Завършва средно образование в ПМГ „Иван Вазов“ в Димитровград през 1983 г.През 1983-1985 г. отбива редовна военна служба в Школата за запасни офицери „Христо Ботев“ в град Плевен и в поделение 36140 – танковия полк в гр. Хасково. Офицер от запаса, ПВО, зенитна артилерия, командир на батарея.

 

През 1985-1990 г. завършва Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина (днес Тракийски университет) със специалност „ветеринарна медицина“.

До 2000 г. работи като лекар в Димитровград, Пловдив и на други места в България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук