Гръм в рая: Борисов скочи на министър от кабинета „Денков“, смрази журналистка след безумен въпрос

0
538

Искам да благодаря на Кирил Петков, Христо Иванов, Асен Василев, Атанасов, Пеевски, че с цялото законодателство, което подготвяме, приемаме, приехме, вчера ЕК свали мониторинга за корупция за България и Румъния, каза той

„Денков е млад премиер. На никой премиер протестите не са му приятното нещо. Но се научаваш, че само с диалог се решава проблем”. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно напрежението между кабинета и зърнопроизводителите.

„Искам да призова и двете страни – и правителството, и зърнопроизводителите, да спрат с такива тежки закани”, каза Борисов.

„Този бранш е получил над 30 милиарда лева дотация от ЕС. Когато си получил такива пари от ЕК, не може да говориш, че ще събориш държавата и ще фалираш. Тук е тяхната грешка, на Денков грешката е квалификацията”, заяви Борисов.

„Имаме слаб земеделски министър. Не съм видял икономическия”, каза още той.

„И при мен съм имал много протести, но трябва да има разговор. Ние сме правителство и призовавам земеделският, икономическият министър и премиерът да седнат и да решат въпросите. Парламентът направи каквото трябва“, заяви Борисов.

„Искам да благодаря на Кирил Петков, Христо Иванов, Асен Василев, Атанасов, Пеевски, че с цялото законодателство, което подготвяме, приемаме, приехме, вчера ЕК свали мониторинга за корупция за България и Румъния. Това отекна много добре в света, това е много добре за всички нас“, каза той.

„Да се стягат и да стягат границите“, призова лидерът на ГЕРБ.

Журналистка реши да констатира, че ретроградният Меркурий е свършил и попита Борисов дали вече би казал кой ще е кандидатът за кмет на столицата от партия ГЕРБ. Експремиерът обаче я взе на подбив:

„Вие от София ли сте? София е много далеч. Ако си мислите, че сега ще се упражнявам тук, много се лъжете. Ще кажа кандидатът, когато си поискам“, категоричен бе той.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук