Колумбийската мафия даде фелациото на света

0
1403

Оралната любов със сигурност е помогнала за сплотяването на много връзки и докосването до така нареченето щастие. Ако проследите пълната история на този свещен акт ще стигнете чак до „Кръстника“ и колумбийските престъпни фамилии. Именно те успяват да внедрят табуто в американската порнография през 70-те години на миналия век.

2/3 от американските младежи се наслаждават на тази иновация, а дори не искаме да си представяме колко са в световното общество. И въпреки наличието на глава в „Кама Сутра“, която говори за първи опити за оралния секс, европейската и американската култура обричат фелациото на греховност.

Американските войници първи осъзнават колко са прецакани, когато започват да разменят цигари и храни при бедните французойки, които се опитват да оцеляват. Те дълго вярвали, че това е забавлението на хомосексуалните, но след 40-те години осъзнали заблудата си.

През 69-та година, Марио Пузо започва да разказва за интимния акт и изведнъж каубоите отстъпват пред гангстерите, а с тях се намества и едно от любимите сексуални изживявания на мъжа. И ако това не е достатъчно доказателство, една от големите колумбийски фамилии в Ню Йорк финансира и първия порно филм с името „Deep Throat“. И години по-късно осъзнахме, колко можехме да изгубим от участието на Саша Грей, Аса Акира и други прелестни създания, които се раздаваха пред камера!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук