Нострадамус предрекъл за 2024-а: Война в океана и край на знакови политици

0
292

Предсказанията на ненадминатия гадател Нострадамус за приближаващата 2024 г. далеч не прогнозират светло бъдеще за човечеството. Гадателят е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт, но световна популярност получава най-вече с книгата си „Les Prophéties“, чието първо издание е публикувано през 1555 г. Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози. Предсказанията му продължават да се дешифрират от книгата му вече десетилетия наред. В нея той е предвидил възхода на Адолф Хитлер, началото на пандемията от коронавирус и дори убийството на президента на САЩ Кенеди.

В пророчествата си за идната година Нострадамус споменава за опустошително цунами, което ще посее много смърт. Серия от „големи наводнения“ ще удари някои части на света и те ще бъдат последвани от „голям глад“. Има и пророчества за ескалиращи конфликти по вода. Според думите на феномена войната ще се премести в океана. „Двама големи ще бъдат заменени“, се казва още в книгата му, като тълкувателите на писанията му считат, че е имал предвид падането от власт през 2024 г. на две знакови политически фигури, ръководещи някои от най-силните държави в света. „Червеният противник ще пребледнее от страх, ужасявайки великия океан“, се казва още в думите на пророка. Експертите смятат, че Нострадамус е предвидил и че конфликтът в Азия ще се разрасне.

В друго пророчество на гадателя за идната година се споменава, че „кралят на островите ще бъде прогонен със сила“. Въпреки че не се визира конкретна кралска фигура, някои експерти смятат, че крал Чарлз III може да бъде изпратен в изгнание. Това твърди и английското издание Mirror. Експертът Марио Рединг – анализатор и автор на книгата „Пророчествата на Нострадамус“, също смята, че кралят може да подаде оставка поради „постоянни атаки както срещу себе си, така и срещу втората си съпруга – кралица Камила“, пише „Ретро“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук