Обвиниха мъжа, пребил продавач на бензиностанция заради кутия цигари

0
2046

Районната прокуратура в Сливен поиска постоянен арест за мъжа, който преби служител на бензиностанция заради кутия цигари.

От пресслужбата на прокуратурата в областния град информират, че спрямо побойника е повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Припомняме, че на 24 октомври, сряда, обвиненият упражни физическа агресия спрямо продавач в бензиностанция в Сливен, защото пострадалият отказал да му продаде кутия цигари. Към момента бензиностанцията била затворена – хулиганското деяние е извършено в 5 часа сутринта, а бензиностанцията отваря в 6 часа.

Побоят е заснет от охранителните камери на обекта, а собственикът предостави записа на властите и го разпространи в интернет пространството.

На видеото се вижда как между продавача и обвинения възниква спор, при което служителят се опитва да затвори вратата, но не успява, защото нападателят подпъхва крак между вратата и касата. Тогава същият удря продавача, а след това го рита няколко пъти в корема и главата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук