Проф. Христов каза истината за чипирането с К-19 ваксините и променят ли ДНК-то

0

К-19 не е като грип, няма да се отървем бързо от това състояние, коментира специалистът

Това, което преживяхме, ни дава ясни основания да разберем, че К-19 не е като грип. Все още не знаем дали ще се появява постоянно. Всички белези сочат, че няма да се отървем бързо от това състояние. Това заяви пред Нова телевизия проф. Георги Христов, водещ специалист по алергология и вътрешни болести.

„Затова имаме нужда от ваксините и да разберем какво представляват те и какви възможности ни дават”, добави той. Проф. Христов съобщи, че всички странични ефекти, които се наблюдават след ваксинация, са съобщени като очаквани реакции и те не представляват нищо странно и необичайно.

Той добави, че негова колежка, която е на над 70 години, след втората доза ваксина срещу коронавируса е имала лека грипоподобна симптоматика, но до вечерта е отшумяла. Друг колега също е бил с подобни оплаквания.

„Представата на хората, че РНК ваксините са изработени в рамките на година, е погрешна. Случващото се в последната година е само върхът на един огромен айсберг”, уточни той.

Проф. Христов обясни, че РНК молекулата не стига до ядрото. „Тя е с кратък срок на живот – между 8 и 10 часа, след което се изхвърля от организма. Тя не може да се възпроизвежда.

Синтезът на белтъците се появява в много строго определен период от време и е еднократен. Всичко това показа, че страховете на хората за промяна на генетичната им информация, за чипиране и т. н. са неоснователни”, категоричен бе алергологът.

Той препоръча на хората да не вярват сляпо на всяко сведение, което се появява по отношение на ваксините, ако не е проверено и не е доказано.

„Сведенията за алергични реакции и за смъртни случаи не бяха добре проучени. След като съобщиха за смъртни случаи след поставяне на ваксината, норвежците описаха случаите и бързо установиха, че връзката между смъртните случаи и слагането на ваксината е много слаба”, уточни специалистът.

Blitz.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.