Борисов гневен заговори за библейска прокоба, свързана с новата власт НА ЖИВО

0
186

Любопитен как ще управляват хора, загубили изборите по един брутален начин. Как лидери на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри, пита бившият премиер

Защо през 2009 година избраха дясна партия, с национални ценности, силно вярваща в Бога, с християнската ценности, а тези от други етноси и религии видяха в нас толерантност. Повече от всякога ГЕРБ се нуждае от идеология. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на живо включване във Facebook, където се излъчва пресконференция на партията в Пампорово.

Действително съм любопитен как ще управляват хора, загубили изборите по един брутален начин. Как лидери на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри – лидери, които техни избиратели поискаха оставките им, понесоха най-ниските резултати в историята си, сега ще управляват; партии, които са рекордьори и за 2 месеца в изборите са се сринали с 15-20%, попита Бойко Борисов.

Той цитира думи от Библията: „Който вади нож, от нож умира“. И призова симпатизантите и активистите на ГЕРБ да не подхождат с омраза, а с толерантност. Християнските ценности е в темела, в основата на тази партия. Призова да не се отива в крайност.

„Мисля, че център-десни партии няма освен ГЕРБ и СДС“. По думите му, дори избирателите на ДСБ са наказали партията си, защото са преговаряли с БСП и влизат де факто с управление с тях.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук