Втори перверзен клип с Христо Гешов: „Да си оближеш пръстите“! (ВИДЕО +18)

0
1514

След абсолютната погнуса, която предизвика първия клип с „разследващия журналист“ Христо Гешов, на който се вижда как езикът му обхожда мръсна тоалетна чиния, а „моралистът“ плува в блаженство от този факт, БЛИЦ установи, че в интернет се разпространява и нов клип, който надминава всичко, което някога сте виждали!

На селфи-видеото с продължителност близо две минути, Христо Гешов разкрива всички прелести на задните си части, като ръцете му палаво проникват на място, което би трябвало да има съвсем друга функция, след което посещават и …устата му.

Приближеният на Иво Прокопиев жълтопаветен протестър Гешов, спонсориран от „Америка за България“, обаче не се отвращава от това по никакъв начин, напротив, очевидно е, че не му е за пръв път, както и че изпитва видима наслада. Още повече, че и на този извратен клип Гешов отново ближе добре познатата тоалетна чиния, която явно е основен атрибут в игрите му.

Гешов облизва лакомо пръстите си, след като са били на посещение в задните му части….

…а после се ръкува с Иво Прокопиев, който е много доволен, че има за приятел човек като него. Двамата ще изграждат новия морал в обществото и ще убеждават хората в своите „ценности“.

Иван Бедров от „Свободна Европа“, Асен Йорданов от „Бивол“ и Александър Кашъмов – председател на Комисията за журналистическа етика и експерт на „Отворено общество“ на Джордж Сорос , заедно с приятеля им Христо Гешов, на форума „Медийна свобода и плурализъм“. С колко ли хора се е ръкувал там, обичащият анално-оралните експерименти „журналист“?

Радан Кънев, или по-скоро задните му части, станаха знаме на психодесните, сега ще го избират и за евродепутат

След скандала със задника на Радан Кънев, познат в хомо средите като Рада Дълбоката, и клиповете на Христо Гешов със сигурност ще останат в историята на медийно-обществената ни среда. За съжаление не толкова с перверзията си, колкото с факта, че хора като Гешов, Прокопиев и Кънев промиват общественото съзнание и най-нагло претендират да са „новия морал“, докато скрито извършват неща, от които всеки нормален човек би потънал в земята от срам. Защото дали ще си снимаш задника, ще си оближеш пръстите, ще целуваш тоалетна чиния или ще забогатееш по криминален начин, докато убеждаващ българите колко са зле, че трябва точно ти да ги „оправиш“, няма голямо значение.

Вижте скандалното видео ТУК. За лица над 18 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук