В карта на Google Mars откриха „вход за база на марсиански колонизатори“ (ВИДЕО)

0
888

Докато САЩ правят амбициозни планове за колонизиране на Марс, не само НАСА, но и частни компании, като SpaceX на Илон Мъск, правят това, в действителност почти всички здравомислещи учени твърдят, че човечеството не е готово за такива космически проекти. 

Земляните не само още не притежават достатъчно високи технологии за пилотирани полети до Марс, ние дори не знаем какво ни очаква там. Например уфолозите и други независими космически изследователи са убедени, че все още има разумен живот на Червената планета и може да бъде представен като марсианци, които се крият от неблагоприятните условия на живот на повърхността дълбоко в планетата (има косвени доказателства за това, например, за хора, които си спомнят свои минали животи, в които те са били марсианци), и извънземни, за които се твърди, че са базирани на Марс от дълго време.

Не случайно виртуалните археолози постоянно намират артефакти и предмети, които не могат да бъдат от естествен произход в снимките на тази тайнствена планета. Тайванският уфолог Скот Уоринг неотдавна сподели това откритие. И въпреки че много изследователи са скептично настроени по отношение на този неуморим онлайн откривател, все пак нека да се запознаем с новото му „откритие“:

А Скот открил входа към подземната (или по-точно, подмарсовата) база на извънземните, или в подземния свят на марсианците. Входът е просто огромен – няколко километра (вижте координатите на картата на Google Марс – 79 ° 26’47.94 „S 135 ° 26’51.84“ E). И уфологът твърди, че е намерил този обект на карти на други подобни приложения – навсякъде е правоъгълна дупка, която природата никога няма да направи. Следователно не може да има грешка – това очевидно е вход. Друго нещо е, че засега не е ясно къде и от кого се направен този пасаж.

Дори ако това е просто изоставена база, виртуалният археолог отива още по-далеч в разсъжденията си, тогава тя може да бъде използвана в бъдеще от земните хора, когато трябва да намерим най-добрите места по време на колонизацията на тази планета.

Предположенията на Уоринг, както винаги, са смели и почти фантастични, а резултатите са учудващо „сензационни“. Но нека още веднъж да подчертаем: неговите „открития“ привличат вниманието на десетки хиляди поддръжници и това все пак говори за нещо…

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.