Десислава Атанасова: Мандатът на кабинета ще приключи скоро

0
105

ГЕРБ се подготвя за предсрочни парламентарни избори. Според тях правителството няма да изкара пълен мандат заради разногласията между коалиционните партньори, които ще се задълбочат. Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ- СДС Десислава Атанасова.

По думите й това правителство доказа своите възможности и колкото по-дълго се опитва да запази властта си, толкова по-зле за българските граждани. Атанасова добави още, че предсрочните избори даже са закъснели.

„Те се наричат мишоци, започват да говорят за развод по български това от пост на г-жа Дамянова, пиар на „Продължаваме промяната“, г-н Трифонов почти ежедневно им размахва пръст, това го прави и г-жа Нинова, и всички там по най-различни теми. В този смисъл аз абсолютно съм убедена, че това правителство не само, че няма да има пълен мандат, ами мандатът му ще приключи скоро. ГЕРБ е в кондиция, всяка седмица се срещаме с нашите членове, симпатизанти, избиратели, в различни части на България. В този смисъл единственото, което според мен Народното събрание трябва да направи, преди да се разпусне, е да върне възможността за гласуване с хартиени бюлетини и можем да отиваме на избори“, каза Десислава Атанасова. /БГНЕС и БНТ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук