Кеворк Кеворкян изригна: Българофобията процъфтява! Лекарите ни били по-крадливи от циганите

0
1467

Време е Андрей Райчев да се самодепортира нанякъде, щом толкова не му харесва тук, може и в някой израелски кибуц да се засели, примерно. Да нахлупи една кипа и да се маха. И там да казва, че лекарите евреи са крадливи като цигани.

На тоя все му се гади от всичко Българско – за него Вазов е „торта“, а последно тия дни повърна, че българските лекари крадели повече и от циганите „в тая държава“.  Циганите непрекъснато се гаврят с българските лекари, особено си патят от тях тия от екипите на „Бърза помощ“ – но Кипата и една дума не е казал досега за това. Българското все му се зловиди.

Изхвърлянията му са непоносими, и той е от котилото на онзи демонстративен българомразец Соломон Паси, който напсува на майна православието – и му се размина.  Соломон е едър псувач, но и Кипата не си поплюва.  Хора като тях нямат нищо против да мелят и за „езика на омразата“ – макар че омраза изтича от всичките им пори, особено омразата към Българското.  Никой не им държи сметка за словоблудствата и те спокойно си плетат отровното ръкоделие.

Райчев казал, че българските лекари са по-крадливи от циганите.  Обаче похвалил Падишаха/Бойко: сегашното му управление било по-добро от предишните две. Вятърът духал в платната на правителството.  Бойко – казвам пък аз – дръж си здраво гащите, да не ги отвее духането на слагачите.

Да се чуди човек, защо на нашите управници им харесват лигавите славословия на подобни типове. Хем ги лъжат, хем им е сладко, будали безподобни.  И вместо да повърнат, си мълчат, когато се гаврят с българите, дори не гъкват, сякаш са извънземни джендъри.  И така българофобията процъфтява – крива, мазна, отвратително нахална, обаче цъфти и връзва.

Райчев от години ръфа кокалите на българите. И държи всички да са наясно с това.  Може би участва в някакъв таен шампионат по българофобия.  За явния – по блюдолизничество – няма какво да говорим – там всичко е точно, вятърът духа в гащите на Властта и пр.  Някои пък твърдят, че вонята на откраднатите пари от КТБ надува платната на самия Райчев.

Наскоро същият Райчев се изрепчи, пак толкова отвратително, и изплю поредната си българофобска ругатня: Народът бил нагъл и хленчещ.  И никой, поне от телевизиите, не му се опъна.  Трябва да обозначат още един пол: телевизионни хермафродити.  Тия пък хванат някой дребен мошеник и сладострастно го разпъват на кръст – но, когато обругават Народа им, и едно мускулче не им трепва.

Трябва специално да се осмисли, откъде идва това бездушие в телевизионните мекерета. Защо с умиление зяпат в лигавите усти всевъзможни политически лилипути, а са толкова безразлични, когато някакъв иноверец ругае, употребява и насилва Народа. Трябва ни още едно Председателство, но не на Съвета на Европа – а на Българската Свяст над България на фалшификаторите.

Отгоре на всичко, наглеците си въобразяват, че са много ловки.  Казваш, че Народът е нагъл и хленчещ, направо е нетърпимо капризен – и така напълно амнистираш Властта, това е отвратително г.зоцелуване.  Как да го управляваш този нагъл, нахален, противен народ – и това, което е направила Властта/която и да е/ е много, даже е прекалено.  Излиза, че нашите политически саморасляци са направо герои при толкова нагъл народ, те са направо светци – не са виновни за нищо, никой няма право да им търси сметка. Това е свръхпозорно слагачество, смрадливо.

Добре, далаверата е толкова ясна и толкова примитивна, че не си струва да си губим времето с нея.  Обаче защо овъртолват и Народа в мерзостите си, защо го унижават, от какъв зор? Очевидно е, че го презират, имат го за едното нищо.  Както казваше Варламов, държат се като бракониери с Народа.

И много са смешни, когато мелят за наивността на Народа, който се доверявал на врачки, понеже се разочаровал от“авторитетите“.  И го казват тъкмо хора, които вече трийсет години усърдно слагат нимби на никаквици, кадяха и продължават да кадят тамян на „сиви мозъци“.

Интересно, колко пари изсипа през тези години Властта на подлогите си – тази дума използва веднъж Бойко, по време на изборите през 2009 година.  Пак добре, че не ги нарече каналджии.  Защо пък каналджии?  Ето отговора:

Руската императрица Екатерина Велика била най-щедра към любовниците си, за трийсетина години тя пръснала по тях повече от два милиарда долара.  Това дава повод на един английски дипломат да каже навремето, че най-скъп е екатерининският „канал“ /цитирам по книгата на Елинор Херман „Сексът и кралиците“/.

Така. Православието отпратиха на майната му.  Лекарите – при циганите и дори по-долу от тях.  На образованието отдавна му скършиха врата.  Народа го ненавиждат.  Какво следва? Каква далавера?

Коментарът на журналиста е публикуван на профила му във Фейсбук

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук